Hvad sker der, når vandhanen blokerer vandet

- Nov 19, 2017-

Ved brug af vandhanen er mere og mere lille, ofte et blik er bibcock mundnet plug, tænder der er lækker vand efter bibcock munden ren, denne situation er det mest almindelige sted er køkken og badeværelse vandhane. Vandhanerproducenten introducerer om kranen af ​​køkken eller badeværelse, brugen tid er lang, disse problemer bliver almindelige ting.


Når vandhanen er spærret, vil vandhanen lære dig at løse problemet:

1. Vandkvalitetsproblemer, vandet med sand, vand og andre urenheder forårsaget af vandhanen. Du kan dreje hanen ud af vandet for at kontrollere vandet og frigive vandet under filteret. Hvis vandet er tilbage til normal, er problemet, at det er ude af filteret. Derefter vil kranen på vandhanen blive taget ned i poolen, og de store urenheder af de store sandpartikler ville falde naturligt. Brug ikke dine hænder til at hente det op. I stedet vil det sylte sandet ind i filteret. For at kunne rense stedet kan du fjerne filteret og pakningen, og pletten i midten af ​​nettet kan punkteres af nålen. Efter rengøring og genindlæsning. Ligesom disse kan lære fra kranen producenten, mange gange dig, hvis kranen grossist kan gå til feltet af den førende producent til at øve.


2, kranen producenter er indført og en slags situation, hvis på grund af de store fremmedlegemer forårsaget af denne situation er sjældne, men det er også svært at undgå at mødes, så min side lidt omtale, faktisk meget simpelt, har kun brug for at være klar til at fjerne vandhane med en skruenøgle. Brug en skiftenøgle til at bryde grænsefladen under bassinet. Faktisk kan de fleste håndtag bruge hånden til at gøre den store indsats for at vride den, fjern vandhanen, selvfølgelig skal filterhovedet også fjernes og lægge til side. Vend hovedet på hovedet, tag en flaske vand og fyld den med vand. Hvis bagenden af ​​vandet ikke er fri, så er der et fremmedlegeme i vandhanen. Det kan også vaskes under vand for at sikre, at det kan rengøres på plads. Derefter kan du genindlæse det, og du bør også kontrollere, at leddene er stramme for at undgå lækager, når du sætter dem tilbage.