Vandhanens hovedstruktur

- Nov 19, 2017-

Vandhaner er lille køkken badeværelse udstyr er også uundværlig i det daglige liv, med den konstante forbedring af det menneskelige livsniveau, det er uadskilleligt fra vores daglige liv, samtidig begyndte folk at være opmærksomme på kvaliteten af ​​vandhane, lille kranet indflydelse er så stor, vi er nødt til at vide, hvad er denne lille haner hans struktur, vælg og køb for os at forstå strukturen af ​​vandhane vandhanen og den korrekte brug af vandhane har stor hjælp.

Kranventil kerne er tapens livsnerven, som bestemmer kranens kvalitet og levetid. Ventilkernen i vandhanen er hovedsagelig keramisk ventilkerne, kugleventil kerne, rustfrit stålventil kerne og gummiventil kerne. Den keramiske ventilkerne er den bedste i øjeblikket, bien ydeevne er god, den fysiske stabilitet. Vandhanen af ​​almindelig keramisk ventilkerne kan bruge 5-10 år.

Vandhanens overflade er hovedsageligt belagt med chrom, titanium, spraymaling, guldbelægning, slibning og så videre. Køb vandhane til at overveje overfladebelægningens tykkelse, hvis belægningsoverfladen er ren, hvordan man viser belægningskvaliteten er god. Belægningens tykkelse er ikke let at falde af.

Vandhanelegemet er rørlegemet, hovedsageligt bronzemateriale, men nu udskiftes det med messing, og kobberindholdet er over 85%. Import bibcock emne grundlæggende ingen stomata, og indenlandske førende bagved, fordi prisen proces på overfladen af ​​aluminium støbning forarbejdning begrænsninger, manglende import Hua Sheng elektronisk teori om tryk modstand, slidstyrke korrosionsbestandighed.

Selvom kranen struktur er enkel, men beslutte vores vand vej. Så vi skal kontrollere kvaliteten af ​​vandhanen fra hver af kranen dele, så vi skal være særlig opmærksomme på ventilkernen.