Køkkenvasken, vandhanerne er steriliseret

- Nov 19, 2017-

Livet er fuld af bakterier, og nogle gange er det rent og det skjuler mange bakterier. Det skal fokusere på bakterierne. Så hvor er det bedste sted at få bakterier i dit liv? Svaret er køkkenhåndtaget og sinken.

Køkkenvasken er rapporteret at have mere end en halv million bakterier, 1.000 gange antallet af bakterier på badeværelset. Dette skyldes, at vasken er fugtig og ofte skrald, og hvis den ikke rydder op hurtigt, vokser bakterierne i et skjult sprække. Det betyder, at tallerkener, køkkenartikler og endda hænder kan være forurenet. Derfor skal køkkenaffaldet droppes i tid, helst på samme dag for at undgå bakteriel spredning.


Vasken i køkkenet, kranen er i brug hver dag for at gøre periferien fugtig, bliver det ideelle sted at bakterier opdrætter. Hvis du ved et uheld mødes med beskidte hænder eller bibcock med fødevareforurening, er bakterier en af ​​de mest på det rå kød, som mange menneskers dårlige vaner, som vandhaner, der direkte spyler råt kød. På denne måde vil bakterierne formere sig i vandhanen og til sidst danne en mikrobiel membran til fastgørelse af den. Den mikrobielle membran vil bryde ned og falde til mad og opvask, der truer personens sundhed.


Det kan ses, at køkkenbakterierne er overraskende store, hvilket alvorligt kan påvirke folks sundhed, hvilket kræver, at vi steriliserer køkkenkranen, vask og så videre. Metoden til sterilisering er enkel, mindst en gang om ugen bruges fortynder eller desinfektionsmiddel til at vaske vasken, vandhanen og køleforseglingsringen, og køkkenaffaldet tømmes samme dag. Brug et køkkenrulle til at tørre opvasken og vaske opvasken to gange om ugen med varmt vand og desinfektionsmiddel.