Vandhanen skal også være opmærksom på at opretholde

- Nov 19, 2017-

Vandhanen bruges ofte i husstanden, det gode eller dårlige i vandhanen er direkte relateret til husholdningsvandets hygiejneforhold. Men mange mennesker ignorerer kranens vedligeholdelse. Vandhanen er kun en lille del af husholdningsartikler, men når det kommer til problemer, kan familietab være svært at beregne. Kranenes mærke, herunder agent til at deltage og engros, tryk trykhåndtag producenter er alt, hvad vi skal overveje faktorer, disse har den visse viden og vanskeligheden skal være. Nedenfor for at indføre den måde, at vandbibcock rent og vandhaner vedligeholdelse.

Rengøring af vandhane:

1, hanen efter at have brugt i lang tid, vil producere en vis skala eller beskidt, dette er normalt fænomen, forbrugerne kun skal bruge når ren våd klud eller svamp, kan tørre med et par specielle rengøringsmiddel forpligter sig, den endelige overflade skal være fjernet. Dip tandpastaen i en blød børstehårbørste eller tør forsigtigt med tandpastaen. Kan rydde vand, fedt, lad vandhanen overflade ren lyse to, vandhaner vedligeholdelse måde.

2. Rensningen af ​​hanen virker enkel, men få mennesker gør det omhyggeligt, hvilket gør rengøring af vandhanen vanskelig. Rengøring af vandhanen kræver forskellige måder at rengøre vandhanen på, og rengøringsintensiteten er anderledes. For eksempel kranen af ​​galvaniserende overflade, kan bruge kogt vand til at blande vaskemiddel til at foretage tørre renser, kan endda bruge nogle stærke til at gå olieagtig dekontaminering vaskeprodukt forpligter sig til rengøring. Men vandhanen på træoverfladen kan ikke være så "enkel og brutal".

Vandhaner vedligeholdelse:

1. Installationen af ​​vandhanen skal udføres af erfarne og kvalificerede fagfolk. Nogle gange er du engrospriser direkte til producenten af ​​vandhaner med vandhane, prisen er forholdsvis lav, men ikke døren til at hjælpe installationstjenesten, så vi skal være opmærksomme på under installationen, at kranen skal forsøge at ikke og hårdt banke imod, don Vent ikke på cement, lim rester på overfladen, for ikke at beskadige overfladens overfladebelægning. Fjern materialet fra røret og installer vandhanen.

2. For vandhanen i badeværelset skal slangen være særlig opmærksom på brugen vane. Nogle beboere vil vikle slangen på hanen, hvilket kan medføre, at slangen går i stykker eller beskadiger.

3, krave vedligeholdelse skal holde gode vaner, når du bruger, når du tænder og slukker hanen ikke for hårdt, skal du bare vende bekvemt, tvang vil beskadige tætningsventilen i vandhanen, føre til, at vandhanen er laks, lækager situation.

4. I dagligdagen skal man ikke blot rengøre vandhane, men også have regelmæssig vedligeholdelse. Især til vandhanen på badeværelset, skal der bruges regelmæssig rengøring urenhed, agenten kan besøge nogle vandhane og godt eftersalg, nogle direkte til kranen producenter som det jeg sagde lige nu, at kranen i engrosprisen, ikke eftersalg service, denne form for situation bør mere være opmærksom på vedligeholdelse af vandhane, for at sikre den normale brug af vandhane. Fordi hvis man efter en periode bruger vandhanen i vandhanen under ikke mindre end 0,02 mpa, vil der være vandudbyttet, og endda forekomme fænomenet vandvarmer flameout, fjerne urenheder, så almindelig generel kan komme sig.