Sikkerhedsforskrifter ved brug af Faucet(1)

- Mar 25, 2019-

1. grundigt fjerne alle urenheder i støbeskeen under installationen. Spool skader, jamming, blokering og lækage kan undgås. På samme tid, bør overfladen rengøres, således at ingen rester af byggematerialer.

2. for enhver form for vandhane produkt er der ingen grund til at bruge overdreven kraft, når der skiftes, bare forsigtigt vride eller flytte. Endnu en traditionel vandhane kræver ikke en stor indsats at skrue det. Navnlig ikke brug håndtaget som et gelænder til støtte eller brug det. Produkt med skærmen dækning for vand outlet skal skilles ad og skylles efter brug i en periode af tid til at fjerne urenheder. Produkter med slanger bør holdes i et naturligt stræk at undgå brud.

3, den bruser hoved metal slange af badekar faucet bør opretholde en naturlig strække stat, ikke spole det på vandhanen når den ikke er i brug. Samtidig, når du bruger eller ej, Vær omhyggelig med ikke at danne en død vinkel på fælles mellem slange og ventil kroppen at undgå at bryde eller beskadige slangen.

4, efter anvendelsen af vandhanen undertiden kan også forekomme ufuldstændig lukning, lækage, løs håndtag, løse forbindelser og lækager, osv., under normale omstændigheder, forbrugerne kan løse deres egne.