Forholdsregler ved brug af vandhanen (2)

- Mar 26, 2019-

5. Lukningen af den skruestabiliserede gummikran er ikke færdig. Normalt er det kun nødvendigt at fjerne håndtaget (håndhjul), når det hårde objekt sidder fast i tætningsporten. Efter at motorhjelmen og ventilkernen er fjernet fjernes urenhederne. Den kan genoprettes til normal brug, når den er installeret som den er.

6. Hvis lukningen af den keramiske ventilstuds forseglingsdyse ikke er færdig, kan den hårde overflade klare forseglingsoverfladen, eller den forspændingskraft, der påføres ventilkernen, er utilstrækkelig. Hvis det er førstnævnte, kan det kun repareres af kundeserviceafdelingen eller den faglige vedligeholdelsesafdeling på kranen produktionsanlægget. I sidstnævnte tilfælde skal brugeren kun fjerne håndtaget (håndhjulet) og derefter spænde spolen lidt.

7. Der er to grunde til håndtagets løshed (håndhjulet). Først er håndtaget (håndhjulet) ikke fastgjort på grund af uagtsomhed under montering. Stram skruen fast. For det andet er håndtaget (håndhjulet) dårligt valgt, hvilket hovedsageligt skyldes for tidlig oxidation af zinklegeringsgrebet (håndhjul) og ventilkernens forbindelse, hvilket medfører en forøgelse af klaring på grund af korrosion, og generelt er der ikke nogen løsning. Brug derfor ikke zinklegeringsgreb (håndhjul) så meget som muligt.

8. I tilfælde af lækage ved dysens forbindelsespunkt skyldes det normalt, at monteringsdelen ikke er strammet, bare stram den. Nogle gange er et vandhane perfekt i alle aspekter, men der er en følelse af dryp efter lukning. På dette tidspunkt afhænger det af hvor lang tid der drypper, om det dryppende vand ikke stopper, og mængden af vand falder. Længere dryp gange kan nogle gange vare i 4 eller 5 minutter, med i alt ca. et dusin dråber. Mængden af vanddråber svarer til det resterende vand i mundingen af dysen, efter at vandkilden er slukket, hvilket er et normalt fænomen.