Viden- og vedligeholdelsesmetoder til vandhanerudvælgelse

- Nov 19, 2017-

Arbejdsdeling betyder fremskridt, hvilket kan ses fra klassificering af produktklassificering af kranfabrikanter. Tidligere har typen af ​​enkeltkran været ude af stand til at opfylde alle de krav, der stilles af folket. På nuværende tidspunkt kan markedet opdeles i badekarhaner, vandhane, vandhane, køkkenhane tre kategorier og hver kategori, men også ifølge funktion, stil, materiale og farve er opdelt i mange små kategorier. Forskellige vandhaner har fantastiske forskelle i detaljer.

Sammenlignet med skabe, håndvaske og andet stort køkkenudstyr, kan vandhaner betragtes som de mest enkle små ting. Men se ikke på det. Vandhaner er uundværlige i hver familie. Mennesker udøvelse af udsøgt liv afspejles også i de forskellige kraner på eftermonteringen. Gå ind i vandhanen fabrik, farve, stil, form, sort og så videre, vil alle former for vandhaner gøre dig blændende. Desuden bliver klassifikationen mere og mere tynd, og æraen med "en ting med flere anvendelser" kommer ikke længere tilbage. Vandhanen er ikke kun en væsentlig husstands nødvendigheder eller en integreret del af rumindretningen for at vælge det ideelle vandhane, som der kan være et universitetsspørgsmål.

Én: Vandhaner er ikke allsmægtige

Dobbelt udtag af badekarhaner

Dette vandhane skal have to udtag, følgende til badekarets vandindsprøjtning, og den anden til at forbinde brusebadet. Efter at have anerkendt, skal vi også være opmærksomme på, at vandhanenes længde er lidt længere end kanten af ​​badekaret for at sikre, at vandet ikke strømmer ud, når vandindsprøjtningen.

Vandhaner, kort mund

Denne slags vandhane matcher badevasken, der bruges til vasker tøj, vasker ansigtet. Så det er praktisk og koordineret at vælge et vandhaner, der er kort og meget lavt, men du skal forlade nok vaskeplads. Denne type af låse vandhane, først se på bassinet vandhane montering hul enkelt hul eller huller; hvis tre skal tage mellem monteringshullets afstand er 4 tommer (ca. 10 cm), 8 tommer (ca. 20 cm), så kan vi bestemme hvilken tappe der er passende

Køkkenhanen er høj

For nemheds skyld er køkkenkranen at vælge højere, vand mund til lang, det er bedst at strække sig over vandudløbet, men også den indre struktur kan ikke sprøjtes, og der er ikke meget forskel, men kranen producenterne har keramikventil og gummitætning på forseglingen, men forskellen i ekstern stil er stor. Når du handler, ud over at overveje personlige præferencer, men også at overveje det med det omgivende miljø, for at se om menuen håndterer 90 graders switch eller vælg spiral stabilitetstype mere passende, og derefter besluttet at købe.

To: dømmekvalitet afhænger af at se, dreje, lytte og genkende

Vandhanerfabrikanter har lidt forskel i udseende, overfladeforsegling er meget god, det er svært for forbrugerne at se den indvendige opbygning af vandhanen og kvaliteten af ​​spolen, det er ikke let at åbne inspektionen. Så hvordan kan vi ikke åbne trykventilen under betingelse af købskvaliteten af ​​hårdt vand?

Se på udseendet

Overfladeforkromningsprocessen for brahanerfabrikanter er meget udsøgt, normalt gennem et par processer til færdiggørelse. Kranens kvalitet afhænger af lysstyrken. Jo glattere og lysere overfladen, desto bedre er kvaliteten

Drej håndtaget

Når kranen drejer håndtaget, er der ingen overdreven afstand mellem kranen og kontakten, og den slukker let og glider ikke. Ikke kun dårlig kvalitet vandhane, mellemrum, stor følelse af obstruktion.

Lyt til lyden

Vandhanens materiale er det sværeste at skelne mellem. Gode ​​vandhanefabrikanter støber kobber og slår lyden kedeligt ud. Hvis lyden er skarp, skal den være rustfrit stål, kvaliteten vil være ringe.

Markér genkendelse

Hvis du virkelig ikke kan skelne mellem, kan du vælge en almindelig kranens mærkeproducent. Regelmæssige produkter har mærkeidentifikation af armaturfabrikanter, og nogle uformelle produkter eller nogle kvalitetsprodukter klipper ofte nogle papiretiketter, og selv uden tegn skal man være opmærksom på køb.

Tre: Vandhaner forlænge livet fire erfaringer

Hvis du vælger et vandhaner, vil det også påvirke dets levetid, hvis det ikke er korrekt vedligeholdt. Dette er også den mest besværlige ting for mange mennesker. Faktisk er dette ikke det, der er svært, så længe installationen, brugen og vedligeholdelsen af ​​den rigtige vej kan den faktiske levetid forlænges og kan holde lys som nyt.

Erfaring 1, har erfarne og kvalificerede fagfolk til at installere

Når det er installeret, skal hanen undgå og hårde banke, ikke at cementere lim og andre rester på overfladen for ikke at beskadige overfladebelægningen af ​​belægningen. Hvis det er et nyt hus, er vandforsyningsnettet en ny butik, der vil være sand og andre urenheder i vandet. Før installation skal vi være opmærksomme på fjernelse af affald i rørledningen, lang tid dræning indtil vandkvaliteten bliver klar til at installere vandhanen.

Erfaring 2, lukke styrke, ikke nødvendigvis tæt streng

En masse mennesker bruger vandhanen, når de er vant til at gøre noget kraft for at slukke hanen, hvilket er uønsket. Dette forhindrer ikke kun lækage, men vil forårsage beskadigelse af tætningsventilen, hvilket forårsager, at vandhanen lukkes.

Erfaring 3, gode vaner garanterer integritet som nyt

For at undgå rustning, normalt efter brug for at tørre rent vand fra overfladevand; Der er generelt mere fremtrædende, så pas på, når håndtering af varer ikke støder eller på den.

Erfaring 4, flow mindre, klare urenheder

Hvis vandtrykket ikke er mindre end 0,02 MPa, hvis mængden af ​​vand viser sig at falde, kan det være tilstoppet inde i vandhanen. Løsningen er at bruge skruenøgle i vandhanens vandudløb, skru forsigtigt dækslet til vandmundens skærm, rengør urenhederne og omhyggeligt installeret, kan generelt genoprette det samme som nogensinde.