Køkken Vandhane Seks Lov

- Nov 19, 2017-

I køkkenet er vandhanen på grund af dens unikke egenskaber til at indtage en drejelig position: mad efter rengøring, madlavning før måltiderne af kedelskål gourdskindrensning, sortering, næsten alt husarbejde fungerer uden hjælp af vandhanen og vasken. En god vandhane kranet producent bør have seks karakteristika: vandbesparelse, holdbar, menneskelig natur, let at rengøre, miljøbeskyttelse, bekvemmelighed, vi betragter de seks karakteristika ved køkken tid 6 regel glad eller ej.

Regel 1: Vandbevarelse

Vi skal opbygge et bevare samfund, hvordan kan vandhanen realiseres? Bobleren af ​​en god vandhanke kan sænke strømmen af ​​vand, lade vandet strømme med en vis hastighed, og vandstrømmen sænkes naturligt. Indersiden af ​​en honningkage kan lade vandet boble ud af vandet, du tror ikke, at vandet er lille, men fordi der er nok luftboble, er håndfølelsen meget blød og kraftig.

Regel 2: holdbar

Hvorvidt køkkenbibcocken er holdbar, det humør, der vedrører madlavning, og det har at gøre med overfladeteknologien hos kranfabrikanten. Nogle af kranen producenterne har testet under syre temperaturen på næsten 3 i pH, og fandt, at mere end fire timer er stadig intakte, hvilket angiver, at overfladebehandling processen er meget hård. En forbruger for 10 år siden købte køkkenkranen på den indbyggede stålkugleventil, nu bruger den stadig som ny, havde ikke drop lækagen og skaden, hvorfor er det her? Fordi denne rustfri stål kugleventil teknologi kan garantere åbning og lukning af en halv million gange er glat.

Regel 3: humanisering

På markedet er der en kranet fabrikant røget træk type køkkenhaner, kan trække fra dysepositionen den længste 1,5 meter rustfrit stål slange, rotation Vinkel på 360 grader, kan dysen nemt nå det sted, du skal vaske eller vand, gøre rent sjovt . Denne slags bibcock har også søjlen og sprayen to slags vandafladningsvej, fuldt bør og behovet for at vaske en anden artikel i køkkenet.

Med den voksende popularitet af hjemmet opvaskemaskiner, kan en vandhane maker køkkenvandhane forbinde opvaskemaskinen. Vandhanen installerede en tre-rørs vandklemmer ved indløbsrøret, som bruges til at forbinde vandrøret, varmtvandsrøret og opvaskemaskinen. Så længe husmødre simpelthen drejer håndtaget, kan de vælge, om der skal udledes vandet i vasken eller i opvaskemaskinen.

Nogle køkkenkraner har også filtre, der filtrerer ud urenheder i vandet for at forbedre hygiejnen i køkkenvandet.

Regel 4: bekvemmelighed

Arbejdet i køkkenet kræver ofte begge hænder og ofte kun små tommelfingre. Hvis kun en finger kan styre temperatur og vandvolumen på vandhanen! Nu er der en vandhaner producent af vandhaner har ikke kun kontrolknappen til at dreje frit i den førende position har også knapper, tryk på knappen for at ændre formen af ​​vandkolonnen, sammen med konvertible knappen styre vandet.

Regel 5: let at rengøre

Kinesiske madvaner gør køkkenlampe er større, så let at føre med olie- og vandskader, rense et forstyrrende problem, og efter mange vask er bibcock overfladen let at tabe glans. Overfladebehandling passerer ikke, hvis blæser producenten kan oplyse, når der købes produkter, er meget god, men bruges i en periode, vises platingfarven, falder fra fænomen, så køb kranen skal forstå sin garantiperiode ifølge Generelt bør der ikke være mindre end tre år, nogle kraner producent kan endda gøre kvalitetsgaranti i lang tid.

Regel 6: Miljøbeskyttelse

Mange familier installerer blødvandsmaskine. Det siges, at fordi de er bekymrede over, at Kinas overdrevne niveauer af bly i drikkevand og god vandhane effektivt kan filtrere ud nogle urenheder, sammenlignet med dårligere og almindeligt vandhane, kan vandhanen give brugerne en mere tilfredsstillende sikkerhed.