Sådan håndteres vandlækage

- Aug 19, 2019-

I det normale liv finder du nogle gange, at vandhanen drypper efter stramning, og at den ikke stopper fra udløbet af vandhanen eller samlingen, hvilket ikke kun vil forårsage meget spild, men nogle gange vil lyden give nogle problemer. Faktisk er konstruktionen af vandhanen meget enkel, og vedligeholdelse af det lækkende vand kan repareres helt af dig selv. Generelt kan problemet med vandlækage erstattes af en pakningstype, såsom en akselpakning eller en trekantet pakning inde i vandhanen. er løst. Hovedafbryderen på vandhanen skal dog være slukket inden renoveringen.

For så vidt angår lækagereparation ved vandhaneleddet, er årsagen til vandlækage forårsaget af beskadigelse af vandstopbåndet på vandhanedelen (fastgørelsesskrue). Så brug bare skruenøglen til at fjerne vandhanen og rulle det nye vandstopbånd på det sted, hvor skruen er fastgjort. Følgende trin er til reparation: Spænd først vandhanen og brug skruenøglen til at dreje vandhanen mod uret. Sluk og start. For det andet er gevindskåret hul udad, og gevindskåret del vikles 5-6 gange med vindtrykstape.

Se på vandhanen for at justere vandnøglen til at gå ind i urets retning, efter den endelige installation skal du åbne hovedafbryderen og prøve at se, om der vil være vandlækage.