Sådan vælger du gulvafløb korrekt

- Nov 19, 2017-

For det første kan gulvafløbene spille en helt deodorant rolle. Gulvafløb deodorant funktion hovedsagelig stole på forsegling for at opnå, kan forbrugerne i henhold til gulvet dræne bruger sted og så videre at vælge forskellige tætning måde gulvafløb. For det andet kan dræningen af ​​gulvafløb for at opfylde brugskravene være stor nok, selvom der ikke er noget hjem, vand, der brister i ekstreme forhold, kan du også hurtigt aflade vand. Mængden af ​​dræning kan blive bedt om instruktioner eller testrapporter at se, bør baseres på diameteren af ​​mundbunden og størrelsen af ​​brugen af ​​forskellige steder for at vælge den rigtige mængde af dræning.

For det tredje, at filterfunktionen er grundig, er filterfunktionen utilstrækkelig, vil det føre til blokering af fremmedlegemer, rengøringsarbejdet vil være meget besværligt. Hvis filterets porestørrelse ikke passer, er tidsintervallet for rengøring af fremmedlegemet for kort, og det vil også øge byrden for forbrugerne. Eksperter foreslår, at den bedste filterskærmåbning mellem 5 mm-8 mm for at forhindre fremmedlegemer i rørledningen, kan fjernet fremmedlegetid forlænges til 3 - 5 måneder.

For det fjerde er brugen af ​​tid tilstrækkelig lang, ikke ofte udvekslet. Nogle mekaniske gulvafløb ved hjælp af plastik kerne, plastik egenskaber er brugen af ​​35 år senere vil være skarp, og kernen i drænet har brug for højfrekvente aktiviteter, således at gulvafløbens funktion ikke er stabil, kan der være en række problemer , skal udskiftes.

For det femte skal købet af gulvafløb også bestemme placeringen af ​​brugen. Dusjen er for eksempel den største mængde vand for at sikre, at vandet hurtigt kan lække og ikke vand, gulvafløbet her har også brug for stort; desuden vaskemaskine øjeblikkelig vandstrøm er stor, på dette tidspunkt for vandrøret øjeblikkeligt pres er meget stor.

Varm prompt: vaskemaskine vælger specielt gulvafløb til vaskemaskine. På nuværende tidspunkt er der specielle områder af specielle områder som køkkenvasken dræning, specielle gulvafløb, vaskemaskine til gulvafløb, balkonbundsafløb; toilet, balkon gulv dræning med forskellige gulvafløb: toilettet er et toilet gulvafløb sted relativt høj frekvens af brug, er det mest vand på mange steder, men også fremmedlegemer på de fleste steder, men også let at hår.

Så vi vælger gulvafløb for at overveje tre punkter: den ene er deodorant effekt; to er lette at rengøre; tre er nemme at marmelade.

To, hvorfor vælger balkon T-type gulvafløb? Hvad er de spørgsmål, der kræver opmærksomhed?

1, undgå at vælge placeringen af ​​U og balkon gulvafløb skal vælge U type vaskemaskine dræning, fordi generel balkon placering er ikke meget vand plads, selv en halv måned uden vand, og deodoriserende princip U-type gulvafløb er på vand, så når vandet tørrer, er deodoriseringseffekten ikke, ikke regelmæssigt til altanen drænet vand.

2, anbefales det at vælge T type gulvafløb, balkon vaskemaskine installeret gulvafløb, U type gulvafløb er langsom, det er mere egnet til altanen vaskemaskine øjeblikkelig vandstrømssituation, så det anbefales at vælge T type gulvafløb . For balkon og badeværelse gulv dræn forskel, vi alle har en klar forståelse af det ?! Når du vælger gulvafløb, skal du tænke på hvilken en skal købe, men ikke vælge den forkerte!