Hardware-tilbehør Common Sense

- Aug 15, 2019-

køb vandhane 12 opmærksomhedspunkter (1)


Vægt: Kan ikke købe for let vandhane, for let er hovedsageligt for producenterne at reducere omkostningerne, hule inde i kobberet, vandhanen ser stor ud, ikke for tung til at samle op, det er lettere at modstå trykbrud.

Håndtag: Den sammensatte vandhane er let at bruge, fordi når man bruger vasken, er det kun kun en hånd, der er tom.

Vandudløb: Vandudløbet placeret på et højt sted gør det nemt at fylde håndvask.

Spole: Dette er hjertet i vandhanen. Vandhanerne med varmt og koldt vand er alle lavet af keramisk ventilkerne. Den bedste kvalitet på ventilkernen er den spanske bane, Taiwans Kangqin og Zhuhai.

Rotationsvinkel: Rotation 180 grader gør arbejdet lettere, og rotation 360 grader er kun meningsfuld for en vask placeret i midten af huset.

Bruserhovedet kan udvides: den effektive radius øges, og vasken og beholderen kan fyldes hurtigere.

Slange: Erfaringen har vist, at et 50 cm langt rør er tilstrækkeligt, og et rør på 70 cm eller mere kan købes på markedet. Vær forsigtig med ikke at købe aluminiumsrør, brug rustfri stålwire, få en hånd til at trække i træk, håndsorte er aluminiumtråd, ingen ændring er rustfri stålwire, det er bedst at bruge 5 internationale standardwirvede rustfrit stål uden for det indre slangen og slangen er lavet af EPDM. Forbindelsesmøtrikken er rød smedning, og den ydre overflade rulles og udplades med et nikkellag på 4 miu (tykkelse).