Klassificering af vandhaner

- Nov 19, 2017-

Det videnskabelige navn på vandhane kaldes "vandmund". Hovedfunktionen er at justere vandstrømmen, ikke kun praktisk for folk at bruge, men har også en vis vandbesparende effekt. Moderne vandhaner sortiment, komplette typer, sanitetsartikler producent ifølge de forskellige behov hos mennesker har udviklet forskellige typer vandhane, under små make up detaljer klassifikation daquan tap for alle.

1. Kranematerialeklassifikation

På nuværende tidspunkt er lavet af vandhanen er ikke en enkelt, i det daglige liv er den mest almindelige rustfrit stål vandhane, kobber, vandhaner vandhaner, såsom: der er nogle usædvanlige vandhane, zink legering støbejern vandhane vandhane og polymer kompositmaterialer til high-end vandhane.

2. Klassificering af trykventil kerne

For et moderne vandhaner er ventilkernen den mest kritiske komponent, det er at kranen svarer til hjertevirkningen til mennesket. Effekten af ​​trykventilens kernekvalitet afgør direkte levetiden for vandhanen. På nuværende tidspunkt har ventilventil kerne på markedet hovedsagelig keramisk ventil kerne, gummi kerne og rustfrit stål ventil kerne.

3. Klassificering af tryk åben tilstand

Gammeldags vandhaner bruger spiral åben, men på grund af at skruen åben for mange vender sig om at åbne, mere besværlige, så så langsomt ud af skruenøglen type tryk, vandhane og bære moderne state-of-the-art induktionskranke. Især i øjeblikket er den mest opdaterede induktionshaner meget bekvemt, og vandbesparende effekt er også tydelig.

4. Klassificering af kranen struktur

På nuværende tidspunkt kan den vigtigste struktur af vandhanen opdeles i enkelt, dobbelt og tredobbelt. Hvis den er klassificeret i henhold til det åbne håndtag, kan vandhanen opdeles i enkelthåndtag og dobbelt håndtag. Den såkaldte single link vandhaner er at forbinde kun et rør, og dobbeltkranen kan forbinde det kolde varmtvandsrør på samme tid, det mest anvendte er dobbeltkranen.

5. Kranfunktionsklassifikation

Funktionsklassifikation af vandhane, er i grunden afhængig af brugen position af vandhane division. Såsom vaskekran, vaskekran, brusekran, rustfrit stålkran.