arbejderprincip af keramikpatron

- Jan 30, 2019-

Der er tre huller i bunden af den generelle keramikpatron, to til varmt og koldt vandindløb, en til vandet inde i patronen; bunden af patronen har en tætningsring for at sikre tætningen med hovedlegemet. Ved tilslutning til hovedkroppen kan det sikre, at koldt vand og varmt vandkanaler og de to huller i patronen svarer til en-til-en.

Patronen styrer åbningen og lukningen af de to huller, som realiseres ved bevægelse af to keramiske plader. Det antages, at hullet på venstre side er varmt vand, hullet på højre side er i koldt vand, og håndtaget er lukket for at flytte ventilstammen for at køre det keramiske stykke til at bevæge sig. Venstre og højre huller er forseglet. På dette tidspunkt strømmer intet vand ind i patronen. Tætningsringen i bunden af patronen tillader vandstrømmen at passere gennem patronen for at komme ind i hovedkropsstikket. Dette er intet vand, der kommer ind i patronen, og hovedkroppen vil ikke producere vand.

Når håndtaget åbnes helt til venstre, flyttes det keramiske stykke, så hullet på venstre side er helt åbent, og hullet på højre side er lukket. Således forsøger det kolde vand at komme ind i ventilproppen og er blokeret, og vandet i varmtvandskanalen kommer ind i patronen. Et lille rum inde i patronen er det uregelmæssige konkave hul på det keramiske stykke og strømmer derefter ind i hovedlegemet gennem det nederste hul, så hovedkropsvandet er varmt vand; Når håndtaget åbnes helt til højre, er det koldt vand, når det åbnes til midten. Koldtvandsvandskanalen åbnes samtidig og strømmer ind i patronen for at blande og strømmer ud som varmt vand .