Hvad kan vi gøre, hvis hanen er brudt i røret?

- May 20, 2018-

Vandhanen i hjemmetoilet bruges i lang tid, rørvæggen syntes en revne, selvom den stadig kan bruges, er jeg bekymret, når vi ikke er hjemme, brister pludselig, ingen kender lækage, så vi beslutter at ændre en ny . Så hvis du lærer at ændre, kan du spare penge. Lad os tale om det i dag.
1 spids næse tænger
Den første ting er at slukke vandhanen. Så er det næste skridt at bruge et værktøj med en spids næse tænger, en lille cement negle med en spids næse i venstre hånd og en højre hånd hammer til at spy sementet til sømme. Det bliver lettere for os at bruge dette lille værktøj, og jeg vil ikke være i stand til at slippe af med sveden.
2 elektriske tang
Find et savblad til at skære igennem det indre rør af væggen og vælg derefter spidsen af hovedet. Den første chance for succes vurderes at være kun 30% - 40% for den nye, så vær så tålmodig. En savklinge kan også findes at skære to relative huller i væggenes indre rør ved hjælp af et stålplade med relativ bredde og tilstrækkelig hårdhed, som ved at bruge en flad knivskruetrækker for at fjerne den ødelagte wire med tang. Det er meget nødvendigt at have en elektriker pincet på dette tidspunkt, og pas på ikke at lade din hånd glide.
3 trådsuger
Nu er der et værktøj, der ekstraherer den ødelagte tråd. Det kan bruges til at indsætte tråden i spalten, dreje mod uret og tvinge den til at være lige. Det er bedre at bruge med fyrrester. Dette virker bedst. Du kan være meget arbejdsbesparende, så du kan selv gøre det hjemme uden at skulle betale for det.