Der er forskellige måder at installere vandhanen på

- Nov 19, 2017-

I hele husstandens udsmykning vil vandhanen også kun bruge køkkenet og badeværelset, men selvom kun disse to steder vil blive brugt, men den type vandhaner, der BRUGER, er også sort. Installationen af ​​forskellige vandhaner vil også være anderledes, installationen af ​​forskellige vandhaner introduceres i dag.

Før installationen skal installationsværktøjet udarbejdes. Kontroller de komplette dele inden installationen. De fælles vandhaner dele omfatter: slange, lim vaskemaskine, blomst sprinkling, vand fjernelse, kidnapper, dekorative cap osv. Næste, vil vi introducere installationsmetoder af forskellige vandhane.

1. Installation af enkelthullet køkkenhane

Kravet er fast, fordi køkkenbibben bruger frekvensen højere sammen med bevægelsen til at bevæge sig let løs, så låsemøtrikken skal stramme tæt. På nuværende tidspunkt er der nogle vandhaner på markedet for at fastsætte møtrikken, hvilket er meget godt. Hvis du kan løse problemet med vandtrækning, vil det være en populær trend i fremtiden.

2. Installation af enkelt hulvandsblanding

Skal være opmærksom på, når man køber håndvaskehane dysediameter, er det nu på markedet, der hører mest til det hårde rør i vandet, så du bør være opmærksom på højden af ​​dysen på den reserverede, 35 arbejdsplads ned fra bassinet er bedst egnet . Ved installation skal man vælge den specielle vinkelventil, og vinklappen skal fastgøres med stikkontaktenes koldt varmtvandsrør. Når du finder en afstand mellem hjørneventilen og vandhanen, skal du købe et specielt forlængerør for at forbinde. Husk, du må ikke bruge andre vandledninger til at forbinde, fordi hvis vandtrykket er stort, vil det let falde af og lække, hvilket får dig til at tabe. Hvis indløbsrøret er for langt til at overstige udløbsrøret, kan du tage del i det efter dine behov. Hvis vinklen ikke passer, kan du bøje den til den position, du har brug for, alt efter behov.

Husk: Vær ikke hårdt bøjet til 90 grader eller mere end 90 grader. Når du installerer bassinet for at gå til vand, skal du ikke glemme at købe den lille grænseflade i vandhanen (hanen er kort). Før du installerer, skal du ikke glemme at skylle vandrøret indlejret i væggen på forhånd.

3. Brusebad, badekarstap (væg) installation

Når du køber et bad, bad og hænger en væg, kan du vælge den rigtige højde til at begrave røret. Afstanden mellem koldt og varmt vandrør skal nå 15 centimeter. Før installationen må du ikke glemme at vaske vandrøret, for at undgå vandkvaliteten for hårdt, beskadiger vandhanerne.

Installering af bad, badekarstap: Efter at have købt det mørke vandhane, er ventilkernens ventilkerne normalt indlejret i væggen. Vær opmærksom på tykkelsen af ​​badeværelsesvæggen før begravelse. Væggen er for tynd og kernen vil ikke blive begravet. Plastkæden på ventilkernen bør ikke fjernes let, når den er begravet, for ikke at beskadige kerne af ventilen i den forudbegravede cement og andre diverse ydelser. Derudover skal du også være opmærksom på toppen og bunden af ​​ventilkernen, når kernen er indlejret, for ikke at blive begravet forkert. Vægkranens størrelse er forspændt, når røret er indlejret, og kan bruges til at justere abductoren for at fortsætte på skoleplan.

4. Installation af termostathaner

Før du installerer den konstante temperaturkran, skal du kontrollere, om vandrøret er varmt eller til højre, og husk ikke at forbinde koldtvandsrøret for at forhindre, at vandhanen fungerer korrekt. Gas og solvarmer kan ikke bruge termostathaner, fordi vandtrykket er for lavt. Glem ikke at installere varmt og koldt vandfilter.