Kranens arbejdsprincip og de forhold der kræver opmærksomhed

- Nov 19, 2017-

Hvad er en vandhane?

Induktionskraner, som der er mange, såsom induktionshaner, automatisk induktionshaner, automatisk induktionshaner, infrarøde sensorkraner osv., Det er bare på grund af manglen på relevant fagligt navn defineret i termen af ​​forskellige. Den største fordel ved vandhanen er, at det kan være intelligent og vandbesparende. Hænderne behøver ikke at røre på vandhanen for at undgå infektion af bakterier.

Arbejdspraksis for vandhane:

Automatisk induktionskran er gennem infrarød refleksionsprincippet, når menneskelige hænder i infrarødt område af vandhane, der udsendes af infrarød transmitterende infrarød rør på grund af at afspejle den forældreløse menneskelige hånd for at blokere det infrarøde modtagelsesrør ved at integrere mikrocomputerbehandling inden for linjen efter signal sendes til puls elektromagnetisk ventil, elektromagnetisk ventil efter accept af signal i henhold til den angivne kommando for at åbne ventilkernen for at styre vandhanen; Når kroppens hånd er ude af det infrarøde område, accepterer magnetventilen ikke signalet, magnetventilkernen er nulstillet af den interne fjeder for at styre vandhanenes vand.

Induktionsafstand: Infrarød emissionslængde eller induktionsafstand. Det meste af fabrikken er 25 cm til 29,7 cm x 29,7 cm hvid A4-papirteststandard), almindelig induktionskranke ufølsom reaktion, hovedsagelig på grund af forkortelse af induktionsafstanden på grund af infrarøde svage modstandsdygtighed mod farve, vil dyb farve ændre afstanden fra den del, såsom sort induktionsafstand vil være omkring 15% af originalen; Hvis induktionsledningen påvirkes, påvirker den længden af ​​induktionsafstanden.

Bemærk:

Note 1: Kraveprocessen

Udseende er ikke ridser, forkromning er god, brug messingstøbning, lav induktionskranke i forkromning og vægten af ​​vandhanen er fattigere gennem saltsprøjtest i 24 timer, vejer omkring fire hundrede gram og god induktionskrankeproducent i ledende vægtkontrol i mere end 500 gram, kan ved 48 timer saltprøve test, den lange levetid af vandhane.

Note 2: Hvorvidt den infrarøde sensing del vedtager epoxyharpiksforseglingsmiddel eller fugtsikret behandling

Tilslut stikket med vandtæt stik, linjen vedtager lav-power single-chip mikrocomputer kontrol, lyset har anti-interferens evne, ikke forkert handling; Indføringsafstanden kan justeres med en fjernbetjeningsenhed. Det er let at justere printkortet med manuel indstilling. Automatisk justeringsafstandsteknologi er ikke moden, den bliver kortere på grund af farveændring, og fjernbetjeningen vil gøre produktet mere menneskeligt.

Note 3: Magnetventilen har god vandtæt ydeevne

På grund af den lange installation under bassinet, efter at maskinen er under fugt, vil den forårsage kontakten dårligt, så maskinen ikke fungerer; Den mindste levetid for magnetventilen skal opfylde industristandarden (mere end 150.000 gange).

Note 4: Prøv at vælge kvalificerede professionelle produktionsfølerskranproducenter

Fordi induktion kranen af ​​indenlandske professionelle sanitetsartikler fabrik er mere end 90% er outsourcet behandling, i kvalitet, efter salg og prisen er ikke tilfreds; Indenlandske induktionskranke industri mangel på mærke og førende mærke, mange kunder på valget i sanitetsartikler sanitetsvarer mærke som referencestandard, er hovedsageligt mærkevarer inden for sanitetsvarer, ved at vælge et mærke på forfølgelsen af ​​enhed, ofte mangel på produkt i de senere vedligeholdelses tilbehør og professionel service.