sterilisering køkkenvask, vandhane og anden sterilisering, nyd et sundt liv.

- May 09, 2018-

Levende bakterier er overalt i vores

livet. Nogle gange er det rent, men det skjuler mange bakterier. Dette gør os opmærksom på bakterieproblemet. Så hvor er det mest sandsynligt at være smittet med bakterier? Svaret er køkkenkraner og dræn.

Det er rapporteret, at der er mere end 500.000 bakterier i køkkenvasker, hvilket er 1.000 gange det gennemsnitlige antal bakterier på badeværelset. Dette skyldes, at vasken er våd og ofte indeholder skrald. Hvis det ikke kan rengøres i tide, vil bakterierne vokse i skjulte huller. Det betyder, at tallerkener, køkkenartikler og lige hænder kan være forurenet. Derfor skal affaldet i køkkenet drænes i tide. Det er bedst at hælde det samme dag for at undgå bakteriel spredning.

Vaskene og vandhanerne i køkkenet bruges hver dag for at gøre området vådt og blive en ideel yngleplads for bakterier. Hvis du ved et uheld rører et vandhaner med en snavset hånd, eller hvis vandhanen er forurenet med mad, kan de ligesom mange menneskers dårlige vaner vaske det røde kød direkte med en vandhane, sprøjten sprøjter. Kimene på råkød er de mest almindelige. Som følge heraf vil bakterierne opdrætte på vandhanen og til sidst danne en biofilm, der vil blive knyttet til den, og den mikrobielle membran bliver større og revnet, falder på mad og retter og truer menneskers sundhed.

Det kan ses, at der er mange fantastiske bakterier i køkkenet, som alvorligt påvirker folks sundhed. Dette kræver, at vi steriliserer køkkenkraner og dræn. Metoden til sterilisering er meget enkel. Mindst ugentligt bruges fortyndet blegemiddel eller desinfektionsmiddel til at vaske vandvasken, vandhanen og køletætningen. Køkkenaffald skal drænes samme dag. Brug køkkenpapirhåndklæder til at tørre opvask og ugentligt vask to gange med varmt vand og desinfektionsmiddel