Kranen vælger og ANVENDER den fejlagtige zone

- Nov 19, 2017-

Små vandhane, tilsyneladende ubetydelig, når kvaliteten problem kan bringe til forbrugeren tabet er hvor meget? Vandet er i jinshan bjerg, natten koldt hus mangler; Hjertet har frygten, vandrøret briste blomsterskyggen; Bly er usynlig, dårlig kvalitet skjulte problemer; Jeg ved ikke, hvordan jeg skal bekymre mig, jeg hader at fortælle dig, at jeg ikke købte ... Små vandhane, tilsyneladende ubetydelig, blandt dem at lære. Hvor meget ved du om kraner og brug?

Myte: Et tryk er en let hånd

Når du vælger det, er det kvalificeret standard uden boble, ingen defekt eller ridse. Fjenderen afslører, når du vælger, at bruge fingeren til at trykke på bibcock overfladen, fingeravtrykket hurtigt spredes, belysning belægningen er god; Fingeraftryk er mindre trykt. Udseende af færdig, også prøve håndtag håndtag, om kontakten er glat, op og ned eller så stor rækkevælger kan justere vandtemperaturen stabil, generelt op til 30 grader op og ned, omkring 90 grader for de bedste.

Mistake to: At holde stærke er at lukke tæt

En masse mennesker bruger vandhane til at gøre en vis indsats for at gøre noget for at fastgøre bibcocken nogle, det er meget uønsket. Dette forhindrer ikke vandlækage, men vil forårsage beskadigelse af tætningsventilen, hvilket fører til en løs tap.

Myte 3: Vandhanen kan ikke ændres

Mange forbrugere mener, at kraneproduktet installeres en gang for alle, så længe det ikke er brudt. Fadet er faktisk det nemmeste at skjule snavs og snavs, og beskyttelseslaget falder ned efter korrosion, der er let at udfælde tungmetal. Derfor har kranen produkt også levetiden, der skal ændres i det angivne antal år.

Myte 4: Vandhanen er ude af kassen

Vandet, der er fanget i vandhanen i lang tid, bevirker, at blybeskyttelsesfilmen falder af og ledningselementer opløses ud af vandet. Derudover er det traditionelle vandhaner nemt at ruste og forurener vandkvaliteten, så det gule vand i røret er nødvendigt for at slippe af med vandet. Kraner af rustfrit stål er forholdsvis sunde, men priserne er højere.

Myte 5: Jo mindre strømmen er, desto mere vandbesparende

Vandhaner flow har vandbesparende standard, udledning for stor er ugunstig for vandsparing. Vandforbrug er lig med strømningshastigheden gange vandet, strømmen vil naturligvis forlænge vandtiden, og vandbesparende effekt vil ikke blive opnået. Hvis strømmen er for lille, kan det være et problem med ventilen på vandhanen, eller slammet kan blokeres, skal rengøres eller udskiftes i tide.