Rustfrit stål vandhane leder udviklingen trend

- Nov 19, 2017-

Når kobberhaner stadig optager absolut markedsledelse, forårsager den uophørlige fremkomst af rustfrit stålarmaturfabrikant flere og flere tanker, vil rustfrit stålkran være fremtidens trend?

"Kravematerialet vil gradvist erstatte kobberet med rustfrit stål." I de senere år er mange mennesker i branchen fremsat sådanne synspunkter, da forbrugere bliver mere og mere opmærksomme på miljøhensyn, en mere sund og mere miljømæssig beskyttelse, kan genbruge 100% af rustfrit stålhaner bliver den trend i fremtiden. Rustfrit stål vandhane er et nyt produkt, i de senere år, bliver mere og mere forbrugernes fordel, bliver mere populær, da teknologien er moden, og forløsning kobber peger på mere markedsandel. For nylig besøgte reporteren nogle virksomheder, der producerer rustfrit stålhaner og noget salg af disse produkthandlere, forstår den aktuelle situation for rustfrit stålhaner.

Det er rapporteret, at mere end husholdningsapparater til VVS-producenter begyndte at blive udviklet allerede for 3 år siden rustfrit stålhaner, men på grund af hårdhed i rustfrit stål, sejhed, solventstøbning og bearbejdning er meget vanskeligere end kobber, er omkostningerne høje. Disse producenter har enten endnu ikke udviklet sig eller har enten givet op på udvikling eller har en eller to af dem. I det internationale mærke, i øjeblikket Hans af yida fabrik produktion af rustfrit stål vandhaner, og Kina og Guangdong Kaiping område eksisterende i produktionen af ​​rustfrit stål kranet virksomhed har fire, fem eller så, nu flere og flere virksomheder gradvist erhvervet forskning og udvikling af produktionsteknologi. Ifølge jiangmen udenlandske sanitetsvarer co., LTD., General manager liu chang, så tidligt som to eller tre år siden, har virksomheden altid fokuseret på forskning og udvikling af rustfrit stål sanitetsprodukter, Chang Yang er den første produktion af rustfrit stål vandhaner i Pengjiang rigdom rensende virksomheder, hovedsagelig hjemmemarkedet. Men da rustfrit stålhaner i terminalmarkedet i stigende grad foretrækkes, øger mange virksomheder det finansielle input i produktionslinjen af ​​rustfrit stålhaner, såsom den største produktion i Europa og USA forsvarer badprodukternes sanitære standard rustfri stålkran i porsche holding gruppe i år i guangdong kaiping smaragdgrønne bjergsø udvikling zone land 130 mu, investering 500 mio renminbi, opførelsen af ​​rustfrit stål vandhane produktion base.

Da produktionen teknologi i den indenlandske rustfrit stål vandhane gradvist moden, uanset produktion eller klasse, rustfrit stål vandhane har en masse opstigning, og på materialet, rustfrit stål materiale mere sund, mere miljøbeskyttelse, kan genbruges 100%. Rustfrit stål vandhane er et nyt produkt i Kina, selvom den indenlandske markedsandel af små, men på grund af dens sundhed, miljøbeskyttelse, holdbare og andre karakteristika i de senere år mere og mere får forbrugerens fordel og med modenhed af produktionsteknologi vil blive mere populær, præfusion fører mere markedsandel, kobber rustfrit stål vandhane vil blive den fremtidige udvikling tendens i sanitetsartikler industrien.

Der er fire hovedtyper af vandhaner, såsom kobber, PVC, støbejern, rustfrit stål mv., Og de fleste af de mellemliggende og high-end vandhaner på hjemmemarkedet er ren kobber som de vigtigste råvarer. Ifølge ekspertindledning er kobber- og kobberstøbegods normalt 4% - 4%, indhold af bly i vandhanen, hvis det ikke længere er nødvendigt, når foderet vil producere grøn værdigris, er der stoffer som bly kan frigives i vandet , drikke vand indeholdende overdreven bly kan forårsage blyforgiftning, ikke kun påvirker drinkerens intelligens vækst, vil alvorligt påvirke den sunde krop, vil have en større indvirkning på børn.

Kobbermateriale er let at ruste, så overfladen af ​​kobberprodukt bruger normalt elektroplettering, det vil sige elektroplettering af et lag af ni eller krom på overfladen, og elektropletteringslaget betragter kvaliteten af ​​dens platingkvalitet, tynd, vil gradvist aftage. KuaiZhe år, ManZhe 3-5 år gradvist tab af overflade glans, pitting, endelig elektrisk belægning, afsløre rusten, påvirker smukt og brug, og derfor skal konstant forandres, dette vil forårsage spild af ressourcer. Og spildevand produceret ved galvanisering er meget alvorligt for miljøforurening.

Uanset om det er producenter, forhandlere, fagfolk i branchen, er det generelt godt at se fremtiden for rustfrit stålhaner, som vil være verden i de næste 5-10 år, lad os vente og se!