noget ved dekoration feng shu-3

- Apr 25, 2020-

Hvis toilettet er installeret i midten af ​​huset, vil det danne et" turk water" mønster, hvilket er meget ugunstigt for familielykken. Fordi i Feng Shui hører de fem elementer i midten af ​​huset til jorden, mens badeværelset hører til vandet.

For et hus hører den midterste position til hjertet og spiller en vigtig rolle i Feng Shui. Hvis dette sted angribes af den beskidte ånd, vil ikke rigdommen ikke kun samles, men det vil også påvirke familiemedlemmernes helbred.

Hvis toilettet derudover er placeret i midten af ​​huset, vil vandforsynings- og spildevandsrør passere gennem andre rum, hvilket ikke kun får disse rum til at blive vasket væk med snavset luft, men også forårsage vanskeligheder med hensyn til fremtidig vedligeholdelse.

Uanset hvad det er, er det ikke et godt Feng Shui-mønster at indstille badeværelset i slutningen af ​​korridoren. I moderne huse bruges ofte små huse, korridorer eller korridorer. Under et sådant designmønster skal man være opmærksom på positionsforholdet mellem toiletter og korridorer. Hvis boligen er placeret i begge ender af korridoren, anbefales det ikke at placere toilettet ved siden af ​​korridoren. På feng shui-vandet skynder korridoren sig direkte ind i badeværelset for at danne en vej. Det er en stor ondskab. Fugt og beskidt gas spreder sig langs korridoren, hvilket er meget usundt for helbredet, så prøv at undgå det.