noget ved dekoration feng shu

- Apr 23, 2020-

Feng Shui mener, at toilettet ikke bør placeres i den nordlige del af huset og heller ikke i nordøst for at undgå dannelse af" bageste spøgelsesdør" ;. Dette skyldes, at nord hører til vand i de fem elementer. Hvis toilettet er placeret i den nordlige del af huset, møder de to" farvande" vil øge vandenergien og forbruge beboernes energi. Hvis badeværelset er placeret i den nordøstlige del, vil vandenergien i badeværelset ødelægge den oprindelige jordenergi i denne position, hvilket medfører sundhedsmæssige problemer.

For at løse de problemer, der er forårsaget af toilettet i nord, kan nogle høje planter placeres i toilettet, på den ene side kan det dræne vandenergien, på den anden side spiller det også en rolle i at absorbere fugt og øge gasenergi.

For det problem, der skyldes toilettet i nordøst, er den bedste løsning at introducere gylden energi til at koordinere jordenergi og vandenergi. Den specifikke metode er: læg en hvid keramikskål med salt i den nordøstlige del af badeværelset, eller læg en skulptur lavet af jern. Derudover kan placering af et rundt jernbassin i badeværelset og indsættelse af en rød blomst i det også spille en rolle.