noget ved dekoration feng shu-6

- Apr 28, 2020-

På grund af de øverste og nederste etager i penthouse-bygningen, skal man være særlig opmærksom på indstillingen af ​​badeværelset. Ovenpå og nedenunder i badeværelset bør ikke være et soveværelse, komfur, studieværelse, gudebord, spisebord, sofa. Ovenpå badeværelset kan ikke være direkte over porten, da dette vil beskadige dit omdømme og gøre din familie let baktalt. Den bedste måde er at forene de øverste og nederste etager i badeværelset i en retning, hvilket ikke kun løser feng shui-problemet, men også letter oplægningen af ​​rør. Hvis der er en tredje sal, er det bedst at oprette en balkon eller have over badeværelset.

Nogle familier vil overveje at ændre et badeværelse i huset til et lille soveværelse på grund af den store befolkning og det relativt begrænsede boligområde. I feng shui er badeværelset imidlertid et beskidt sted, og det er normalt mordsiden af ​​huset. Hvis denne position bruges som et soveværelse, vil det medføre akademisk og karriere ubehag, og det vil også medføre et fald i velstand.

Derudover hører en sådan ændring for hele bygningen til et enkelt sæt transformation, som til sidst vil danne et mønster, som badeværelset ovenpå og nedenunder omgiver soveværelset, som er et tabu i Feng Shui.

Hvis du ønsker at skifte badeværelse, kan du bruge dette rum som et vaskerum.