Nogle nyttige tips til at løse vandhane

- May 07, 2018-

Vandhanelækage er et kedeligt problem i dagligdagen. Vandlækage fra vandhanen er ofte resultatet af en brudt del. For effektivt at løse problemet, vil vi bedre finde ud af, hvilke dele der forårsager vandlækage først. Her tilbyder vi flere mulige faktorer, der kan forårsage lækage eller vanddråber.

1. Kassette

1.1 Når du lukker vandhanen, er der stadig vandlækage. Dette fænomen, måske fordi kompressionsdækslet er løs, gør patronen løs. Løsningsmetoden er nedtagning af håndtaget og dekorative hætte, stram kompressedækslet; En anden mulig faktor er, at gummiringen på bunden af patronen er ude af form, og løsningsmetoden er udtagskassetten, kontroller gummiringen og gør den til det rigtige sted.

 

1.2 Hvis du har taget håndtaget og dekorationsdækslet ned, kan du se, at der er vandlækage fra den midterste del af patronen, da patronen er brudt ned, skal du ændre en ny.

 

2. O ring

Du kan se vandlækage fra bunden af mixer-tap, det mest mulige problem er indløbsrøret. O-ring er ikke på det rigtige sted eller ude af form. Du kan back-out rør, kontrollere problemet, hvis O-ring er ude af form, skal du ændre en ny, hvis ikke, rette dem til det rigtige sted.

 

3. slange

Hvis du finder lækagen del af ikke hovedhanen af kranen, er den bare i slangen. Du kan tage slangen ned og ændre en ny

图片1.png