Lille gulvafløb er et stort problem i livskvaliteten

- Nov 19, 2017-

Gulvafløb er altid placeret i badeværelset eller i køkkenet i den mest uhyggelige position, så folk ignorerer dets eksistens. Faktisk er gulvafløbet lille, men virkningen på hjemmets sundhed er ikke lille. Mange familier kan have ramt en vegetabilsk, drænet overløb eller en lille seng tilstand. Disse er årsagerne til gulvafløb - gulvafløb forbundet med kloakrøret og stuen, hvis gulvafløbene stole på vandet for at danne "døren" blev ødelagt, svarer det til kloakken og kammeret til en der er ingen barriere mellem. Er det ikke skræmmende? Derfor vil udførelsen af ​​gulvafløb ikke kun påvirke kvaliteten af ​​indendørs luft og endda påvirke familiens livskvalitet.

Selvfølgelig ud over køb af god kvalitet af gulvet dræn, hvis den installerede gulvafløb har problemer, fortvivl ikke, eksperter giver afhjælpende foranstaltninger faktisk er der mange, så længe afhjælpning af sagen, vil også være i stand til at returnere rummet et frisk og duftende miljø.

Ved accept af opførelsen af ​​gulvafløbet kan du tilføje noget vand indvendigt på den ene side for at kontrollere om det er blokeret. På den anden side kan du også lukke luften i tide.

Konstruktionen er ikke god dræning, det ser ikke bare ud til at være akavet, efter at brugen bliver kedelig, overfyldt osv.

Gulvdrænet i håndvasken overses ofte, når dekorationen accepteres.

Fra top til bund er: fælles runde gulvafløb, rustfrit stål gulvafløb, excentrisk vandforsegling gulvafløb. Gulvafløb på markedet har forskellige stilarter og forskellige teksturer, men hver har sine egne fordele og ulemper, så det skal kombineres med egne behov, når de køber.