Forlæng levetiden for hardwarehanen

- Nov 19, 2017-

Vælg at købe Wei Wei badehaner, hvordan du bruger og vedligeholder det rigtigt, det er det, mange brugere føler hovedpine og nervestik. Faktisk, så længe du installerer, bruger, vedligeholder korrekt metode, kan den faktiske levetid i vandhanen udvides og kan holde lys som nyt.

Fra brugsfunktionen til opdeling adskiller vandhanen sig i badekroppe bibcock, ansigtsbænk bibcock, køkken bibcock tre slags, kollektivt kendt som "tredelt sæt":

1. Tre-vejs badekar-tryk: Denne knap har to udgangsåbninger, en der forbinder badekaret og et link til vandhanen nedenfor til dit brusebad.

2. Dobbelt håndvask vandhane: Denne slags bibcock bruges i toilettet vand bassinet, udløbet er kort, relativt lavt, hovedsagelig for folk at vaske tøj, rent ansigt brug;

3. Multifunktionelt køkkenhåndtag: Hvis du har varmt vandledning i dit køkken, skal vandhanen være dobbeltbundet. Udgangen af ​​køkkenbibcock er højere, længere, nogle har stadig slanger, der er designet til at vaske mad.

strukturelt

1. Enkelt håndtag: Denne slags kran BRUGER den nuværende populære keramiske ventilkerne som forseglingsdelen, dens fordel er, at kontakten er fleksibel, temperaturreguleringen er enkel, levetiden er lang;

2. Med en 90-graders kontakttap: Anvend også keramisk chipforsegling, på basis af det traditionelle dobbelthåndtag, keramisk chipforsegling, i stedet for den originale gummitætning til åbning og lukning af centrifugeringsoverførslen kan håndtere 90 grader, justerede punkter På begge sider af det varme og kolde vand er dets karakteristika praktisk, design er også mere;

3. Traditionel spiral stabilisering gummikraner: På grund af dens store mængde vand, lav pris og enkel vedligeholdelse, byder nogle borgere stadig velkommen. Derudover er nogle importerede vandhaner lavet af hule kugleforseglinger af rustfrit stål og stempelforseglinger, som også er fuldt temperaturstyrede, men er dyrere.

Forbrugerne bør være opmærksomme på følgende 5 point:

1. Vær venlig at have erfarne og kvalificerede fagfolk til at installere. Ved installation skal kranen forsøge ikke at støde på hårde genstande. Forlad ikke cement, lim og andre ting på overfladen, for ikke at beskadige overfladebelægningen. Hvis du bruger ledelsen i det nye hus, vil vandforsyningsnetværket være en ny butik, der vil være vand urenheder som sand, rensning af affald før installationen skal være opmærksom på rørledningen, vandet i lang tid indtil vand var klart før du installerer vandhanen.

2. Tving ikke for hårdt til at forårsage skade ved åbning, og drej det forsigtigt. Selv traditionelle vandhaner behøver ikke at blive skruet ihjel.

3. Overfladen skal tørres rent efter brug. Brug ikke håndtaget som armlæn for at støtte eller bruge.

4. Vandtrykket under en tilstand på ikke mindre end 0,02 MPa, brug efter en periode, hvis det konstateres, at reduktion af vandudbytte, vises endda fænomenet vandvarmer flameout, afskåret varmt og koldt vand ved hjælp af en skruenøgle forsigtigt dreje ved udløbet af vandhanen til vandhanen, forsigtigt sat på igen efter rengøring af urenheder, kan det generelt komme sig.

5. Badhovedets bruserhovedets metalslange skal opbevares naturligt og opvarmes. Spol det ikke på vandhanen, når den ikke er i brug. Når du bruger eller ikke bruger, skal du være opmærksom på forbindelsen mellem slangen og ventilkroppen, så den ikke danner en død vinkel for ikke at ødelægge eller beskadige slangen.