Peger på opmærksomhed i toiletarmaturvalg

- Nov 19, 2017-

Udstyret med toilet, vandhanen er lille stykke. Men ofte disse små ting kan få dig til at føle livskvaliteten i hjemmet forbedring. Når du vælger badeværelse kraner:

Den første ting at tænke på er, om det er sandt. Hvis der ikke er nok varmt vand i hjemmet, så er koldt og varmt vandhanen på splittet ikke nødvendigt.

Hertil kommer, at når du vælger bibcock, bør du stadig overveje problemet med at binde hygiejnisk rengøringsmiddel. Det vigtigste er, at modellen kræver samlokalisering, ellers vil det medføre problemer med installationen.

Det andet er stil og farve at matche, her er et simpelt princip nemlig klassisk til klassisk, moderne til moderne. Hvis dit toilet er hovedsageligt afkølet farve, kan du vælge sølv bibcock; Hvis det er varmt, bliver det guld. Hvis hel toiletens stil er mere kompliceret, kan du bruge elfenben.

På nuværende tidspunkt er bibcocken, der BRUGER i toilettet, to slags: den ene er vandbassin, den ene er bordsæk. Vandhanerhanen har filialen, den enkelte cent, du kan bruge i henhold til den aktuelle situation; Badekrogen bibcock har slangen og mørket begrave to slags, brugen af ​​slangen er mere bekvem, installationen er enkel, badkrogen bibcock, der begraver, er meget flot, men installationsproblemerne er lidt større.

Før dekoration kan du lige så godt gå til hver stor byggematerialeby for at se, forstå dette aspekt af viden. I konstruktionen, uanset hvordan du bestemmer hvilken bibcock, skal installationen tage det vandtætte lag af metopen for at klare sig godt, undgå at give irritation til det senere liv.