Introduktion til afløbsinstallationen under køkkenet

- Jan 25, 2019-

Der er to typer spildevand i thekitchen: lavere dræning og sidedræning.

Afløb: Den nedre afløb er afløb
jorden, nedløbet løber lodret gennem gulvet, røret fører direkte til nedenunder, og jeg er vant til at sætte backwater bøjninger under bunden , så hvis der er noget andet vand, del en backwater bøjninger.
Vandet anvendes generelt til 50   vand retur bøjning. Hvis der er noget andet vand, skal du tilføje tee og bruge   skrå tee på vejen ovenfor, så vandet flyder glat. Det meste af
tiden er køkkenet mere kompliceret. Årsagen til, at vandvejen er vanskelig at gøre, er hovedsagelig fordi stedet er for lille. Skabene er også udstyret med andre elektriske apparater, som f.eks. Affaldsbehandlere, køkkenredskaber, vandrensere mv., Og nogle skal tilsluttes vaskemaskinen.

Sidedrænning: Sidedrænet ligger på hovedrøret i køkkenet, over jorden, og en del af nedrøret fører til hovedrøret. Den nedre dræning har et vand returneret bøjninger under bygningen. Hvis gulvet genopfyldes med en vandreturbøjning, er det dobbeltbeskyttet. Sidedræningen er forbundet med hovedvandsledningen ved det nedre vandrør. Generelt kan kun en returbøjning installeres.

Der er en slags lancering af vand, der er forbundet med vandret rør med en 45 graders albue og derefter halvdelen af returvandet bøjer. Bemærk dog, at denne returvandbøjning skal være af trekantet type, den runde type er ikke godt forbundet , og endelig den anden   rør er forbundet. Generelt er sidedrænningen ikke så glat som   dræningen.