Indførelse af fælles patronklassificering på markedet

- Jan 22, 2019-

Der er tre almindelige blæserpatroner: kugleventiler af rustfrit stål, keramiske ventilpropper og rulle-til-rullepatroner.

Rørfri blæserpatron: Det er en slags blæserpatron med højteknologisk indhold. Nogle high-end sanitetsvarer mærker bruger den uregelmæssige syv hullede stålkuglepatron behandlet med laser teknologi som patronen af sin nyeste kranet produkt. Stålkuglepatronen er særlig velegnet til områder med dårlig vandkvalitet, fordi den ikke påvirkes af urenheder i vandet og ikke forkorter levetiden. Endvidere har håndtaget på stålkuglepatronen en relativt stor vinkel i det område, hvor varmt vand justeres, og vandtemperaturen kan styres nøjagtigt for at sikre, at varmt vand strømmer ud hurtigt og præcist, og ressourcerne spares så meget som muligt.

Keramisk blæserpatron: Det er den mest almindelige type patron. Dens fordel er lav pris og mindre forurening til vandkvaliteten. Men på grund af den skøre keramiske tekstur er det let at bryde.

Akselrullearmatur: Fordelen er, at håndtaget roterer jævnt, betjeningen er let og bekvemt, hånden føles komfortabel og nem, og den er modstandsdygtig overfor ældning og slid.