Identifikation af vandhane kvalitet

- Jan 19, 2019-

Den skal være let, fleksibel og fri for kortmodstand, når du drejer eller trækker håndtaget. Vandhanen med fastklemning er generelt mere eller mindre kvalitetsproblemer, ukorrekt montering, ukorrekt fejlfinding, og nogle kan endda være lavet af ringere dele.

Kranen kan normalt ikke genkende lækagen, før vandkilden er tændt, men det kan i det væsentlige nå målet ved at kontrollere forbindelsespositionen for hver ledning. Fordi denne løshed kan være den direkte årsag til lækage af vandhanen.

Folk kan generelt ikke lide produkter med tydelige mangler på overfladen, og kranen er ingen undtagelse. Derfor skal det bemærkes, at der er burrs, scorch points dannet af dårlig plating kvalitet, ingen plating på nogle dele, og små huller og pletter dannet af dårlig støbekvalitet.

De fleste virksomheder markerer klart og pålideligt produkter og deres emballage for at beskytte deres eget omdømme. Nogle virksomheder med ringe omdømme eller tvivl kan ikke og er ikke villige til at markere et pålideligt og pålideligt logo på deres produkter og relaterede emballager. Brugere rådes til ikke at købe sådanne produkter, selvom de er ekstremt billige.