Sådan repareres lækage af gulvafløb i toilet

- Nov 19, 2017-

Hvis røret siv, kun keramiske fliser, rør skifte, re vandtætning. Hvis toiletoverfladen siver, kan du bruge følgende metoder til vedligeholdelse:

1, overflade støv, olie, vand og anden ren behandling, og hold overfladen tørre;

2, i vandet kan hældes til hele overfladen, såsom: keramiske fliser overflade, keramiske fliser søm, væg søm, rør rod og andre dele, sprøjtning vandtæt vandtæt agent, kan ikke lække spray;

3, vandafvisende overflade tør, med vandtæt fløde fyldt, og fliser ledninger beskadiget og defekte dele;

4, hjørnet, væggen, rørroten og andre svage led, med sky Yu-mudderkantforstærkning.

OBS: Efter vandtæt konstruktion skal det vandtætte materiale arbejdes hårdt (normalt 48 senere) for at hælde vand. På grund af den ujævne transportproces vil vandtæt pasta få nedbør, overfladen bliver lidt tør, er et normalt fænomen! Før Kaifeng bør du knead mere et stykke tid, så den vandtætte pasta er fyldt med pasta.

Hvad er årsagerne til gulvlækage i toiletter?

1, badeværelset vandlækage kan teste vandlækage position, er til periferien af ​​rørledningen lækage af beton er ikke tæt og vandtæt ikke på plads ved. Faktisk er denne lækagebehandling meget god. Med CF - 2000 cementbaseret vandbeskyttelsesmiddel tager det en halv dag at klare det. De konkrete trin er. Find en mejsel, rummet aluminium dræning udløbet omkring en cirkulær rille mejsel 2 - 3 cm bred. Dybden er omkring 3 centimeter. Men hvis der i slottingsprocessen er fundet, at der er løs eller tomrum rundt om røret, skal det fortsætte med at mejle ned. Indtil ovennævnte situation er ryddet op. Brug børsten til at rense vandtanken. CF-2000 cementbaseret vandtætningsmiddel, der lever i en pastafyldt tank, og derefter bruge vandet i vandbeskyttelsesmidlet når (ca. 30 eller mindre), med komprimering af tryk, sørg for, at du aldrig lækker lækage fra jorden.

2, vandtæt omkring gulvet er ikke gjort godt, vil lang tid vand udslip. Selvfølgelig udelukker ikke husvask og andre årsager forårsaget det tidligere vandtætte lag ud af spørgsmålet. Løsningen er at banke gulvfliserne rundt om gulvet og gøre et godt arbejde med vandtæt. Toiletlækage er meget irriterende, så det er bedre at løse det så hurtigt som muligt. Ellers vil udløbsfladen øges og blive alvorlig med forlængelse af tiden.

Toilet gulvafløb er en væsentlig del af toilettet, så toilet gulv lækage opstår, vi er nødt til at beskæftige sig med i tide. Hvad er årsagen til badeværelset gulvafløb Vandlækage, faktisk grunden til gulvafløb Vandlækage er meget, sandsynligvis fordi vandet ikke er godt, det kan skyldes brugen af ​​lang tid forårsaget af, uanset Hvad årsagen, vi har brug for at vide, hvordan man løser dette vandlækage toilet gulvafløb, toilet til lækage situationen kan vises Vandlækage rettidig løsningen, for at sikre normal brug af toilettet.