Sådan installeres vandhanen korrekt (1)

- Mar 19, 2019-

Har erfarne og kvalificerede fagfolk til at udføre opførelse og installation. Ved installation skal kranen forsøge ikke at støde på hårde genstande. Forlad ikke cement, lim osv. På overfladen for at undgå beskadigelse af overfladebelægningen. Pas på at fjerne snavs fra røret og installer vandhanen.

1. Før du installerer vandhanen, er det nødvendigt at dræne vandet, vaske snavset i vandrøret, fjerne snavs i installationshullet og kontrollere, at beslagene i pakken ikke kommer ind i urenhederne for at undgå tilstopning eller slibning den keramiske ventilkerne.

2. Brug metalslange til at forbinde vandrøret, uden at overveje vandrørets installationsposition, men det skal bemærkes, at slangens længde normalt er 30cm (importstørrelse, individuel mærke eller hårdt rør), hvis metal rør er brugt til at forbinde vandrøret, bør det være Efter at have købt vandhane først, er vandrøret lagt efter længden af vandhane. Selvfølgelig er levetiden bedre end slangen. På samme måde skal du installere vandhanen, når vandrøret lægges over vasken. Vægsvandshanen er den bedste, ellers er den almindelige vaskekran monteret.