Sådan identificeres vandhanens kvalitet

- Nov 19, 2017-

Udseende af vandhane er ikke meget anderledes, overfladen af ​​forseglingen er meget god, forbrugeren er meget svært at se den indvendige struktur af vandhane og kvalitetskonditionen af ​​ventilkernen. Faktisk, ikke tænde hanen, kan stadig dømme sin gode eller dårlige.


1. Se. Overfladebelægningsprocessen af ​​højkvalitets vandhane er meget udsøgt, sædvanligvis behandles det af mange processer. Den vigtigste metode til at skelne en vandhane er dens lysstyrke, overfladen er glattere og lysere, hvilket indikerer sin højere kvalitet.


2. Drej håndtaget. Når du drejer håndtaget, er der ikke et stort mellemrum mellem hanen og kontakten, og det er let at slukke, ingen modstand, ingen glidning. Og den ringere vandhane føles mere sammenhængende, når du kører omskifteren.


3. Lyt. Kvalitetskranen er støbt kobber til det hele, og lyden er kedelig. Hvis lyden er meget skarp, skal den være rustfrit stål eller andet materiale, og kvaliteten er forholdsvis dårlig.


4. Ventil kerne. Vælg vandhane, ikke glemme kravet til kranen ventilen, det er den vigtigste del af kranen, god ventil kerne bør være keramisk ventil kerne. Nogle af vandhanerinstallationen BRUGER fænomenet med vandfald snart, grunden er, fordi ventilkernen er ukvalificeret.