Sådan vælger du køkkenkraner

- Mar 08, 2019-

Køkkenkraner til at købe fem trin

1.Liv forventet

Vandhanen blev slukket og slukket hver dag. Vi kan ikke huske, hvor mange gange det blev skiftet om dagen, så det første spørgsmål vi overvejede, da vi købte det, var, om det kunne bruges i lang tid. Når kontakten er aktiv, er den aktive del af kranen i spolen, så hvis du vil bruge den i lang tid, afhænger det af kvaliteten af spolen.

Kvaliteten af spolen kan bedømmes ved at se, om den kan modstå langvarig, ingen dråberprøvning, hvilket er en livstest for spolen. Kinas kranesteststandarder har klart angivet, at switchens no-drip test kræver ikke mindre end 200.000 omskiftningstider.

2. Miljøbeskyttelse

Hovedindholdet i vandet skyldes hovedsageligt vandkroppen, der vasker vandkanalen. Efter opnåelse af direkte drikkevand i USA er der stillet strenge vandkvalitetskrav på vandkvalitet, vandrør og vandhaner. Vandledningen er lavet af messing, og lavtemperatur svejseprocessen anvendes mellem indløbsrøret og vandhanen og ingen forurenende stoffer er indeholdt.

3. Rengøring

Køkkendampene i køkkenet er store, og vandhanens overflade er let at miste glans efter gentagen rengøring, og belægningen kan blive misfarvet og falde af. Derfor skal garantiperioden ved køb af vandhanen være kendt. Det forstås generelt, at det skal være mindst 3 år.

Bekvemmelighed

Udformningen af køkkenhanen skal være enkel og praktisk til at imødekomme behovene ved en række rengøring. Vandhanen og vasken er godt tilpasset for at gøre rengøringen nemmere og ikke forårsage blokering af madrester.

5. Eftersalg

God eftersalgsindstilling er ofte vigtigere end andre hårde forhold, så ved køb af køkkenhaner for at sikre miljøkvaliteten af dens kvalitet afhænger det vigtigste af eftersalgsgarantien.