hvordan man vælger højkvalitets vandhane

- May 12, 2018-

Hvordan man køber en vandhane? Vandhanerne på markedet i dag er ujævn kvalitet og forskellige mærker. Som en almindelig forbruger, hvordan man identificerer kranernes kvalitet? Hvordan man vurderer, om hanen holder den samme kvalitet fra kranfabrikantens fabrik til kranens engroshandel eller kranens agent? Nu lærer du et par måder at identificere gode vandhaner på.

1. Kig på patronen : Patronen er kranens hjerte, og den keramiske patron er den bedste patron . Keramiske ventiler anvendes til produkter med bedre kvalitet, og de er præget af stærk slidstyrke og gode tætningsegenskaber. Generelt kan de bruges i en mængde på 300.000 til 500.000 gange. Lavkvalitetsprodukter bruger sæler som kobber og gummi, som har en kortere levetid. Men prisen er lav.

2, se vægten. Alle messing kraner er helt sikkert tunge. Hvorfor vælge messing kraner? Fordi messingkraner kan undertrykke E. coli i vandet, skal messing anvendes, og messinghaner er generelt tunge. Så det afhænger af, om kranen producenten bruger messing til at gøre kranen.

3, se på udseendet, udseendet skal se godt ud, en god galvaniserende lagoverflade er altid trea t uden polering silke, og den lyse kan bruges som et spejl, føler smøring . S ome vandhane grossister kan sige, at vandhanen er belagt flere lag, faktisk galvanisering har kun brug for to lag på linjen, et lag af nikkel, et lag af krom.

4, drej håndtaget for at se om det er meget lys, kan ikke være meget svært.

5, vælg et godt mærke. Vær opmærksom på, at vandhanen kommer fra hvilken producent eller kraner engros eller kran agent forbinder. Køb sanitære produkter skal købe et stort mærke, fordi hygiejnen er varige forbrugsgoder, når de er købt , kan de bruges op til 5 år, den skal købe et stort produktmærke, så uanset materialets eller kvaliteten er sammensat pålidelig.

6, eftersalg. Produktets eftersalgsservice er meget vigtig. Boyuan sanitetsarmaturfabrikanter har et godt eftersalgssamarbejde for at hjælpe kranforhandlere og kranforhandlere til at håndtere eftersalgsproblemer og gør dig heller ikke bekymret for beskyttelsen, så sørg for at vælge et produkt med god eftersalgsservice.