Hvordan man vælger vandhaner (2)

- Mar 06, 2019-

  holdbar. Hvorvidt vandhanen er holdbar eller ej, er overfladebehandlingsprocessen meget vigtig. Den gode vandhane skal testes med syre-alkalisk salt spray. Den kinesiske standard er 20-timers neutral saltsprøjtest, overfladen er ikke-ætsende; Den amerikanske standard er 24-timers syre salt sprøjtetest, overfladen er ikke korrosion; mens Europa er en 48-timers syre salt sprøjtetest uden korrosion på overfladen. På grund af den rimelige indre struktur er vandhanen mindre tilbøjelig til at dryppe og beskadige og kan manipuleres frit efter at have været udsat for hundredtusinder af kontakter.

Menneskeliggøre. Uanset om designet er brugervenligt. Der er et udtrækket køkkenhaner med kolonnevand og sprøjtevand. Det kan nemt omdannes øverst i bruser, rent og bekvemt, og har en 1,5 meter lang rustfrit stålslange, der let kan trækkes. Hvor du har brug for det, gør rensning en fornøjelse, overvej at gøre det så bekvemt som muligt, når du handler.

Let at rengøre. Køkkenet har en stor mængde dampe. Efter rengøring for mange gange har fladens overflade en tendens til at miste sin glans, og belægningen kan ændre farve og falde af. Derfor skal du kende garantiperioden, generelt mindst 3 år, når du køber et vandhaner. Prøv at vælge en børste, der kan modstå ståluld og forskellige rengøringsmidler, og ikke falme eller bære.