Hvordan man vælger vandhane (3)

- Mar 07, 2019-

      Miljøbeskyttelse. Hovedindholdet i vandet skyldes hovedsageligt vandkroppen, der vasker vandkanalen. Ved køb skal du vide, om kranen opfylder miljøbeskyttelsesdesignet, og om det opfylder miljøbeskyttelseskravene.

praktisk. Godt vandhane design tager højde for behovet for en række forskellige rengøringsmetoder, såsom en 1 meter lang vegetabilsk bruser, som kan trækkes ud og sprøjtes med grøntsager mv. For at rengøre hjørnerne, som almindelige rengøringsapparater ikke kan nå . Et godt vandhane skal matches med vasken for at afspejle dets fordele. Den traditionelle vaskdrænseflade vil blive blokeret af ophobning af affald, mens den bekvemme ultra-store buretrækker vil øge lagerpladsen og ikke er let at blokere; Det traditionelle centrale drænhul Design, der er ofte fænomenet, at produktet dækker vandudløbet og akkumulerer vand. Udformningen af vandtankens vandudløb kan forhindre vandakkumulering.

Pris. Tror ikke, at vandhanen ikke er en vigtig ting i køkkenet eller badeværelset, når du køber det, så du kan vælge billige produkter efter eget ønske. Vandhanen med lav kvalitet og lav pris er let at ruste og har kort levetid. Hvis der er vandlækage eller blokering, kan tabet være langt mere end det på det tidspunkt. "Der er mere" profit "nede.