Hvordan køber og toilet har det, der er anderledes

- Nov 19, 2017-

Hvordan køber man vandhaner end toilet? Faktisk vil mange mennesker tro at du kan vælge det samme selvfølgelig, men kravet til køkkenkrave skal være højere end mellem wei yu. Pas på ikke at skalere, rust kan påvirke folks sundhed.

Håndtag: Komplekse vandhaner er nemme at bruge, da der normalt kun er en hånd, når du bruger en vask.

Outlet: Vandudløbet øverst gør det nemt at fylde håndvasken.

Rotationsvinkel: evnen til at rotere 180 grader gør arbejdet praktisk, og evnen til at rotere 360 ​​grader er kun meningsfuld for en vask, som er placeret i midten af ​​huset.

Stretch brusehovedet: Den effektive radius stiger, vasken og beholderen kan fyldes hurtigere.

Slangelængde: Erfaringen viser, at 50cm rør er nok, og du kan købe op til 70 centimeter eller mere på markedet.

Rør, der kan udvide brusehovederne: Undgå metalrør for at undgå ubehagelige lyde.

Beregning: Kalciumaflejringer deponeres i brusehovedet og det automatiske rengøringssystem. Det samme sker på vandhane, hvor silicium ophobes. En integreret luftrenser har et forkalkningssystem og kan forhindre udstyrets forkalkning inde.

Anti-reflux system: Dette system forhindrer, at snavset vand pumpes i rent vandrøret og består af lag af materialer. Enheden udstyret med et backflow system vil blive vist på emballagens overflade som en DVGM.

Rengøring: strømlinet design kræver ikke meget rengøring.

Materiale: rustfrit stål er sanitært og miljøvenligt. Chrome-brandede enheder er nemme at pleje og harmløse for mennesker, men de skal føjes til processen. Så du skal være opmærksom på, hvad udstyret er lavet af, ikke alle lande har den høje standard.

Holdbarhed: Beregningssystemet kan beskytte udstyret mod lækage og håndtere skader.

Reparation: Ved brug af reparationer er forskellige enheder meget forskellige, og nogle af udstyrsmaterialerne er ikke særlig lette at opnå.