Hvordan løser du problemet, når vandhanen holder op med at vandet bliver mindre?

- May 09, 2018-

Vandhanestrømmen bliver mindre og mindre, når du bruger den. Ved første øjekast er det filteret på det ledende udløb. Når du åbner stikkontakten og renser den op, lækker den igen. Det mest almindelige sted for denne situation er køkken og badeværelse vandhaner. Vandhanerproducenter introducerer enten køkken- eller badeværelseshaner, men når de bruges i lang tid, bliver disse problemer almindeligt.


Når et vandhane er spærret, lærer han producenten hvordan man løser det:

1, vandkvalitetsproblemer, vand med sand, vandroder og andre urenheder forårsaget af stikket. Vandhanens udløb kan skrues af, kontrolleres og drænes, hvis filterhovedet skrues af. Hvis strømmen vender tilbage til normal, er problemet i filteret. Tryk så på det fjernede vandhanefilter i poolen og pust det forsigtigt. Store partikler af faste urenheder som sand vil falde naturligt. Husk ikke at gnide det med din hånd, da dette vil presse sandet ind i filteret. For at sikre at den kan rengøres på plads, kan det indre filter og vaskemaskinen fjernes, og pletterne i midten af filterhullet kan også gennembores med en nålespids. Efter rengøringen er færdig skal du geninstallere den. Ligesom disse kan læres med vandhanen fabrikanter, mange gange hvis du er en vandhaner engros kan være rigtige underjordiske kranet producenter til at øve.


2, der er indført kranerfabrikanter, er der en situation, hvis det skyldes en stor fremmedlegeme, der er forårsaget af denne situation, er forholdsvis sjælden, men det vil uundgåeligt blive ramt, så jeg også en lille omtale her, faktisk meget simpelt, behøver kun at forberede Fjern skruenøglenøglen. Undersiden af bassinet er skruet op med en skruenøgle. Faktisk kan de fleste vandhaner slukkes med stor indsats for hånden, og vandhanen fjernes. Selvfølgelig skal frontfiltret fjernes og fjernes. Drej blandhanen på hovedet, og fyld den derefter med en flaske klart vand. Hvis vandet, der flyder fra bagenden, ikke er glat, skal du bevise at der er fremmedlegemer i vandhanen. Kan også vaskes under vand for at sikre, at det kan rengøres på plads. Derefter kan du geninstallere det, og pas på at kontrollere om forbindelsen er stram og undgå vandlækage.