Hardware tilbehør sund fornuft

- Aug 17, 2019-

køb vandhane 12 opmærksomhedspunkter (2)

Bruserør: For ikke at give en ubehagelig lyd, prøv at undgå at bruge metalrør.

Anti-forkalkningssystem: Calcium anbringes i både bruserhovedet og det automatiske rengøringssystem. Det samme sker med vandhanen, hvor silicium samles. Den integrerede luftrenser har et anti-forkalkningssystem, der også forhindrer, at enheden kalkificeres internt.

Anti-tilbagestrømningssystem: Dette system forhindrer, at beskidt vand trækkes ind i rent vandrør og består af et lag af materiale. Udstyr, der er udstyret med et anti-backflow-system, vil være markeret med et DVGW-pass på overfladen af pakken.

Rengøring: Det strømlinede design kræver ikke meget rengøring. Brug ikke vaskemiddel eller nylonbørste med dekontamineringspulver, poleringspulver osv. Ved rengøring. Tør af med en ordentlig mængde fortyndet shampoo og kropsvaskeklud. Skyl med vand, og tør vandhanen med en tør, blød klud.

Materiale: Rustfrit stål er hygiejnisk og miljøvenligt. Den forkromede enhed er let at pleje og ufarlig for mennesker, men kræver yderligere elementer under fremstillingsprocessen. Så vi må være opmærksomme på hvilke materialer der bruges, ikke alle lande har så høje standarder i Tyskland.

Holdbarhed: Anti-forkalkningssystemet beskytter enheden mod vand lækager og skader på håndtaget.

Reparation: Med hensyn til reparationsomkostninger er de forskellige udstyr meget forskellige, og materialerne i noget udstyr er ikke meget enkle at få. Reparation er faktisk ganske enkel, bare have det tilsvarende tilbehør, selvfølgelig skal der være et strukturdiagram, eller du ved ikke, hvordan du sætter det tilbage, når du er færdig.