Vandhaner skal også være opmærksomme på vedligeholdelse

- May 10, 2018-

Vandhaner bruges ofte i hjem. Kranens kvalitet er direkte relateret til hygiejnestatus for husholdningsvand. Imidlertid ignorerer mange mennesker vedligeholdelsen af vandhanen. Selv om vandhanen kun er en lille del af husholdningsartiklerne, når problemet opstår, er familiens tab forårsaget svært at beregne. Varemærkerne af vandhaner, herunder engroshandel med vandhaner, vandhaner og blandingsfabrikanter, er alle faktorer, som vi skal overveje. Alle disse aspekter skal have visse viden og vanskeligheder. Sådan rengøres vandhanen og hvordan man holder kranen.
Vandhaner rengøring:
1. Efter at vandhanen er brugt i lang tid, vil den give en vis målestok eller rust. Dette er et normalt fænomen. Forbrugerne behøver kun at bruge våd klud eller svamp til at tørre med et lille særligt rengøringsmiddel, når de rengøres. Endelig skal overfladen rengøres. Ryd op. Brug en blødt tannbørste til at fjerne tandpastaen eller brug en skurepude til at fjerne tandpastaen. Kan rydde skalaen, olie, så overfladen af vandhanen er ren og skinnende, vedligeholdelse af kranen.
2. Rengøring af vandhanen virker enkel, men få mennesker gør det omhyggeligt, hvilket gør det vanskeligt at rengøre vandhanen. Ved rengøring af vandhanen skal forskellige rengøringsmetoder vedtages efter forskellige materialer, og rengøringsevnen er også forskellig. For eksempel kan en vandhane med galvaniseret overflade tørres og rengøres med kogende vandblandende rengøringsmiddel, og selv et stærkt affedtningsvaskeprodukt kan bruges til rengøring. Men til træoverflader kan det ikke være "enkelt og rå".
Vandhaner vedligeholdelse:
1. Når du installerer vandhane, er det nødvendigt at have erfarne og kvalificerede fagfolk til at udføre opførelsen og installationen. Nogle gange kan du være direkte til kranen producenten for at få kranen engrosprisen, prisen er relativt lav, men der er ingen dør til at installere tjenesten, så vi skal være opmærksomme på installationen, kranen skal forsøge ikke at støde hårdt genstande, ikke cement, lim osv. Restkoncentration på overfladen for ikke at beskadige overfladens glans. Fjern snavs fra røret og installer vandhanen.
2. For håndvaskerne i badeværelset skal deres slanger være særlig opmærksomme på brugsvanerne. Nogle beboere vil pakke vandhanen rundt om vandhanen, hvilket kan få slangen til at gå i stykker eller blive beskadiget.
3, beholdning af vandhaner behøver at opretholde gode brugsvaner, når de anvendes, i åbning og lukning af vandhanen kan ikke være for meget kraft, behøver kun homøopatisk rotation, tvunget over generalforsamlingen til at ødelægge tappekranens tætningsventil, hvilket fører til laksekraner , lækker situation.
4, i dagligdagen, behøver ikke kun at rense tappekranen, men også behov for regelmæssig vedligeholdelse. Især for vandhaner i badeværelset skal urenheder regelmæssigt rengøres. Nogle vandhane agenter kan besøge dem regelmæssigt og har gode eftersalgsservice. Nogle af dem er ligesom armaturfabrikantens kranpriser, og de har ingen eftersalgsservice. I dette tilfælde skal vedligeholdelsen af vandhanen understreges for at sikre den normale brug af vandhanen. Fordi efter brug af vandhanen i en periode, hvis vandtrykket ikke er lavere end 0,02 mpa, vil der være et fald i mængden af vand, og selv fænomenet vandvarmer slukker, så regelmæssig fjernelse af urenheder , kan generelt genoprettes som nogensinde.