Vandhane produktionsproces (2)

- Jan 18, 2019-

Fjerde, nul-komponent montage behandling. For akseldele, møtrikskruer og andre nulpunktskomponenter, der anvendes i vandhanen, er det nødvendigt at anvende en kobberstang, som skal smedet ind i de oprindelige embryo-kobberdele, og derefter bearbejdes af maskinteknikeren i overensstemmelse med størrelsen af de fire -point, seks-punkts og andre specifikationer, almindeligvis kendt som angrebstand.

Femte samling. Når støbningen af kranen er galvaniseret og bestået inspektionen, kan den gå ind i samleprocessen. Montering er processen med at forbinde forarbejdede krane dele i en bestemt rækkefølge og teknologi til at blive et komplet vandhane produkt og pålideligt indse funktionen af produktdesign. Montering er i det sidste trin, der er nødvendigt til fremstilling af produktet, og produktets kvalitet (fra produktdesign, delfremstilling til produktmontering) er i sidste ende garanteret og testet ved montering.

5. Test vandet og test gasen. I forsamlingen skal vandtest og trykprøve udføres, og prøven udføres i 60 +/- 5 sekunder med et vandtryk på 1,6 +/- 0,05 Mpa for at sikre, at der ikke er nogen lækage på hver forsegling overflade. Efter at have bestået testen overføres trykhætten og håndtaget til samlebåndet. Varmt og koldt vand mærke, og endelig tilslut tilbehør, tørre, pakke og pakke.

Sjette, færdig produkt inspektion. Efter at vandhanen er lagt i lageret, vil den færdige produktinspektør foretage en nyprøveundersøgelse. Inspektionselementerne omfatter kravet om, at overfladen af støbningen er glat, trådens overflade, udseendekvaliteten, samlingen er ikke løs, mærket er komplet, ventilens kerneforseglingstest er kvalificeret, og tæthedsprøvningen er påkrævet. Kvalificeret osv. Når produktet er inspiceret, kan det sendes.