Vandhane produktionsproces (1)

- Jan 16, 2019-

Vandhanen fremstilles af fire hoveddele, den ene er støbning, den anden er bearbejdning, den tredje er overfladebehandling, og den fjerde er samling.

Den første er den vigtigste støbning, processen er skimmel design og produktion, produktion af sandkerner, tyngdekraft støbning, støbning sand falder rengøring, dyse skæring, støbning overfladen rengøring.

Den anden er mekanisk behandling: Efter at kobberstøbningerne er annealed, udføres forskellige bearbejdningsoperationer på emnet af CNC værktøjsmaskiner såsom drejning, fræsning, boring, skæring, slibning, kedelig mv., Således at emnet opnår den nødvendige dimensionelle nøjagtighed og form positionsnøjagtighed og opfylder mønsteret. Påstand.

Efter bearbejdning er produktet poleret for at fjerne overfladebårne, ru overflader og huller, således at overfladen af produktet ikke har nogen indlysende blister eller stomatafeil. Efter poleringen er afsluttet, udføres poleringsprocessen, og emnet på overfladen formales af hampekludens højhastighedshastighed, hvilket gør det glat og lyst, øger produktets lysstyrke og glathed, gør den overfladen glat og lys, og linjerne er glattere og glattere.

Den tredje er overfladebehandling. Efter støbningen er poleret og poleret, behandles overfladebehandlingen af støbningen. Overfladebehandlingsprocessen omfatter hovedsagelig PVD (Physical Damp Deposition), ORB (Olie Rubber Bronze), Plating Plating mv. Den mest anvendte vandhaner er galvaniserende krom. Elektroplettering kan forbedre tæthedernes korrosionsbestandighed, øge hårdheden, forhindre slid og øge overfladens udseende. Den mest almindelige type galvanisering er hexavalent forkromning, og nu er miljøvenlig trivalent forkromning stigende. Elektroplettering kan opdeles i tre lag, det første lag af overflade belagt med sur kobber, derefter forniklet og det yderste lag af krom. Tastaturets tykkelse er normalt 8-12 mikron.

Kvaliteten af pletteringsoverfladebehandlingen kan bedømmes ved 24-timers acetatsprøjtestest, og belægningstykkelsesmåleren kan anvendes til at identificere tykkelsen af hver metalcoating. Overordnet set er belægningens tykkelse op til standard, og saltprøven kan passere. Elektroplettering er en proces med forurening og energiforbrug. Den almindelige armaturfabrik skal levere vandhanen til en professionel galvaniseringsfabrik til galvanisering, hvilket øger produktionstid og kontrol.

For vandhaner, der er direkte forbundet med drikkevand, udføres blyplettering efter plating for at fjerne bly fra overfladen af vandhanen, som direkte leverer drikkevand. Efter vask i to trin, vandvask, kemisk affedtning, fjernelse af alkalisk bly og fjernelse af syre bly, opfylder produktet kravene i US NSF61, og blyindholdet er under 8 ‰, hvilket gør produktet mere egnet til menneskers sundhed.