Vandhanerklassificering (2)

- Jan 15, 2019-

Ifølge vandets temperatur kan den opdeles i et enkelt koldt vandhane, en varm og kold blandingskran og en termostatkran. Den termostatiske kran er forsynet med et varmefølsomt element ved udgangen af termostatpatronen. Egenskaberne ved det temperaturfølerende element bruges til at skubbe ventilkroppens patron til at bevæge sig og for at blokere eller åbne vandindløbet for det varme og kolde vand, således at udløbets vandtemperatur altid holdes konstant. Den konstante temperatur kranen på markedet bruger hukommelseslegering, paraffin og trykregulator for at opnå konstant temperatur effekt. Vandtrykket i det termostatiske vandhane har visse krav, som normalt skal være 0,1-0,5 MP, samt trykket af koldt og varmt vand. Forskellen kan ikke være for stor. Hvis termostatens varmtvandstryk er mindre end 0,05, er termostaten ikke anvendelig. Varmtemperaturen skal normalt være 49-80 grader, og temperaturjusteringsknappen kan indstilles vilkårligt mellem 35 ° C og 65 ° C. Termostaterne er udstyret med en 38 ° C sikkerhedsknap for at forhindre forbrændinger.

Ifølge installationsstrukturen kan den opdeles i: integreret, split, mørk mur og vandfald.

Ifølge vaskens indstillingshullestørrelse kan håndvasken opdeles i en enkelthane vandhane, et dobbelthullet 4-tommers vandhane og en 3-hullers 8-tommers vandhane. Kun enkelthane vandhaner kan installeres i enkelthullet bassiner. 4 tommer bassiner er mere almindelige, de fleste vandhaner er også 4 tommer, og det lille hul i midten bruges til at installere vandstangen. 8-tommers bassinet kan udstyres med enten en 8-tommers vandhane eller en enkelthane vandhane. Hvis 8-tommers bassinet er forsynet med en enkelthane vandhane, kan du bruge et dæksel til at dække venstre og højre huller.

Ifølge overfladebehandlingsmetoden er kobberhanen generelt forkromet, forkromet, titaniumbelagt Ti-PVD, grøn bronze-antik ORB, rødbrons-antik ORB, bagningsmaling, porcelæn, nikkelbørstet børstet nikkel osv. Rustfrit stålkran kan opdeles i sand Lys, fint lys osv.