Vandhanerklassificering (1)

- Jan 14, 2019-

Ifølge strukturen kan den opdeles i flere typer vandhaner. Den ene type kran har kun en indløbstype, dobbelt type og tredobbelt type. Der er et indløbsrør, kun et vandrør, som kan være et varmtvandsrør eller et koldt vandrør. Generelt er køkkenkraner almindeligt anvendt. Den dobbeltforbundne type kan tilsluttes til både varme og kolde rør på samme tid. Det bruges mest til badeværelser og køkkenvaske med varmt vandforsyning. Ud over de to rør med varmt og koldt vand kan triple-typen også tilsluttes til brusehoveder. Vandhanen i badekarret. Håndtagskranen kan justere temperaturen på varmt og koldt vand gennem et håndtag, og dobbelt håndtaget skal justere koldtvandslederen og varmtvandsrøret separat for at justere vandtemperaturen.

Ifølge åbningsmetoden kan den opdeles i spiral type, skruenøgle type, lift type, push type, touch type og induktiv type. Når skruehåndtaget åbnes, skal det dreje mange omdrejninger; skiftenøglehåndtaget skal kun drejes 90 grader; håndtaget til løftestang skal kun løftes op for at aflade vand; det induktive vandhaner vil automatisk aflade vand, så længe hånden når under vandhanen. Derudover er der et tidslukket vandhane. Når afbryderen er slukket, vil vandet strømme i nogle få sekunder før det stoppes, så snavset på hånden, når vandhanen er lukket, kan vaskes igen. Induktionshanen bruger princippet om infrarød induktion, og drivkraften er opdelt i to typer: AC / AC / DC / DC / DC / D / C. Vekselstrømmen er 220V / 50Hz eller A / C110V / 60Hz. DC-strømmen drives af 4 AA batterier, og spændingen er 6V.

Ifølge funktionen kan den opdeles i håndvaske, badekar, vandhaner, køkkenvaske, bidetarmatur, spyleventil, induktionsspyleventil, friluft og så videre. Vandhanens vandhaner er generelt lavere og kortere, og vandhanen til køkkenet er generelt drejelig med en lang mund og er installeret mellem de to håndvaske. Afstanden mellem de to indløbshuller i blandet vandbruser er generelt 15cm +/- 1cm, og nogle brusekraner har en topspray og en håndbruser med et lavere vandudtag til fjernelse af vand uden for bruseren. Vandhanens dyse kan drejes 360 grader.