Do-it-yourself reparationsserie - vandhanen udleder forårsaget af vandhanen forsegling

- Jan 09, 2019-

Dråber opstår, når vandhanen er lukket; vandlækage opstår, når der strømmer vand gennem vandhanen. Hvis du ser vand, der kommer ud af håndtaget, er din tryk lekker; Den første ting at gøre er at sørge for, at tappens møtemøtrik er stramt, men pas på at ikke ridse møtrikken med en tang eller skruenøgle.

Her er de værktøjer, du har brug for til at udskifte blæserens tætning: justerbar skruenøgle, udskiftning af tappekran, vaselin.

Hvis du opdager, at årsagen til lækagen ikke er, at møtrikken er løs, skal du udskifte forseglingen. Kranens tætningsring kan være en tæt tætningsring bestående af en eller flere O-formede gummiringe eller noget som en snor eller en blød metaltråd viklet rundt om patronen under pakningsmøtrikken.

Følg disse trin ved udskiftning af tappesætningen:

Trin 1: Sluk for vandforsyningen og tag fat i håndtaget.

Trin 2: Løsn pakkemøtrikken og tag møtrikken og den gamle tætning ud af ventilproppen.

Trin 3: Installer en ny forsegling. Hvis du bruger et lineært tætningsmateriale, skal du sætte det rundt om patronen et par omgange. Hvis det er et tætningsmateriale, såsom en blød ledning, er den kun viklet rundt om patronen.

Påfør et tyndt lag af vaselinolie på gevindet på patronen og gevindet på pakningsmøtrikken, inden du monterer vandhanen igen.