Gør det selv reparation serie - køkken varmt og koldt vandhane

- Jan 04, 2019-

Først forstå strukturen af varmt og koldt vandhane, for at undgå fejlen! Det første skridt er at lukke hovedrøret af vandledningen (eller kontrollere varmt og koldt to trekant ventiler af vandhanen). Værktøjer: 1, flad munden mellemstor skruetrækker 1. 2. Åbn kæp til 30-50.

1. Hvis varmt og koldt vandhanen er kontrolleret af en total vand indsugningsventilen, Luk hovedventilen. Når de varme og kolde tilgangsrør er adskilt, lukke de to tilsvarende ventiler.

2, bruge en flad skruetrækker til at åbne den tilbehør "kolde varmt mark (håndtag fast skrue hul plug);

3, bruge en flad skruetrækker til at udvide ind i håndtaget til at reparere skrue hul plug (kolde varmt mark hul), mod uret (venstrehåndet) skruetrækker omkring 3 omgange;

4. Tag fat i håndtaget af vandhanen med din venstre hånd, og skub det opad. På samme tid, bruge bagenden håndtaget på skruetrækkeren (skal være ikke-metallisk materiale, ellers vil det ødelægge den ydre overflade af vandhanen), således at tilbehøret "vand outlet håndtag" er adskilt;

5, mod uret (venstrehåndet) tilbehør "ende cover", dækslet til ende er adskilt fra de vigtigste organ;

6. Brug forsiden af skruenøgle til at placere den sekskantede holdning om montering "core set sekskant socket", justere størrelsen åbning af en skruenøgle, Roter mod uret, fjerne den keramisk patron til at kontrollere, hvis det er godt, med uret ( højre), stramme stoppe stamme; Hvis det er beskadiget, erstatte den nye patron.

7. Erstat tilbehør "slutningen cover", "vand outlet håndtag" og "kolde varmt mark" (Bemærk at rød repræsenterer varmt vand side og blå repræsenterer koldt vand side).