Fordele ved messinghane

- Aug 05, 2019-

Faren for bly

Blyforgiftning påvirker den menneskelige krop og intelligens markant. Det er mere åbenlyst for børn og gravide kvinder. På grund af de fysiologiske egenskaber ved vækst og udvikling vil gravide kvinder med svær blyforgiftning have for tidlig fødsel og spontanabort. Blyforgiftning kan påvirke vækst og mental udvikling hos spædbørn og små børn, og alvorlige tilfælde kan forårsage demens. Vi kan kun sikre indtagelse af bly ved at sænke blyindholdet i drikkevand.

Kobbers rolle

Kobber er et uundværligt sporelement i den menneskelige krop. Det er en vigtig bestanddel af proteiner og enzymer i kroppen. Det virker på de metabolske processer i kroppen og fremmer mange funktioner i den menneskelige krop. Kobber hæmmer også bakterievækst og holder drikkevand rent og hygiejnisk. Mere end 99% af bakterierne i vandet forsvandt efter at have gået ind i kobberrørledningen i fem timer. Kobber er uigennemtrængeligt, og dets skadelige egenskaber som fedt, bakterier, vira, ilt og ultraviolette stråler kan ikke passere gennem det og forurene vandet! Brug af kobberrør kan spille en positiv rolle i den menneskelige krops sundhed.

Faren for overdreven kobber på den menneskelige krop: Selvom kobber er et vigtigt essentielt sporelement, kan det let forårsage forgiftning, hvis det overstiger standarden. Hovedsageligt forårsaget af tungmetalionkobber. Når en stor mængde tungmetaller forbliver i den menneskelige krop, er det let at belaste organerne i kroppen, især leveren og galdeblæren. Når der er problemer i disse to organer, vil stofskiftet i den menneskelige krop forstyrres, skrumpelever, lever. Ascites er endnu mere alvorlig.