Analyse af årsagen til vandlækage fra fænomenet

- Jan 03, 2019-

De fleste mennesker tror, at vandhanens lækage er et problem med patronen. Faktisk, hvis det bruges korrekt, er patronen ikke let at forårsage problemer. Derfor, hvis vandhanen lækker, skal den analyseres ud fra dens essens.

1. Vandhanen er stadig ude af vand, efter at patronen er lukket. Dette fænomen kan skyldes losning af trykhætten, der forårsager, at patronens løsthed forsegler vandet. Løsningen er at fjerne håndtaget og dekorationsdækslet, og stram igen trykhætten, og der kan være en deformation af gummiringen nederst på patronen. Vandet kan ikke forsegles. Løsningen er at tage ventilproppen ud, kontrollere den nederste gummiring, nulstil den og geninstallere den.

2. Vand siver rundt om patronen. Dette fænomen kan skyldes løs eller forskydelig patron. Løsningen er at fjerne patronen og geninstallere den.

3. Vand suger fra midten af patronen. Dette fænomen er beskadigelsen af patronen. Løsningen er at udskifte patronen. Hvis vandhanen lækker, skal du udskifte patronen, hvilket helt sikkert vil øge vedligeholdelsesomkostningerne.

4. Bunden af vandhanen lækker. Dette fænomen er generelt forårsaget af indløbsrørets ikke-udfyldte eller deformerede O-ring. Løsningen er at skrue løs slangen. Hvis O-ringen ikke deformeres, monteres O-ringen og indløbsrøret igen. Ja, hvis O-ringen viser sig at være deformeret, skal du udskifte O-ringen.