Hvid og sort håndvaskhane

Dette er mit nye selskabs nye vandhaner-serie, det er en smule firkantet, ikke normal vandhane på markedet. På grund af kvalificeret efterbehandlingsteknologi kan vandhanen modstå langvarig korrosion og den glatte berøringsoverflade som ny. Vi lover, at kvalitetssikringen er 5 år.
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

Denne form for sort bassinhane er sammensat af højkvalitets messinglegeme med blyfri vandveje og et metalhåndtag. Det er 100% tryk testet ved højt vandtryk for at sikre høj kvalitet og lang holdbarhed. Den vedtager en tæt forseglet ventil, keramisk skiveventil giver en tæt tætning til drypfri ydeevne. Derudover bruger den sorte håndvaskbatteri kvalificeret efterbehandlingsteknologi, så vandhanen kan modstå langvarig korrosion og berøringsoverfladen som ny efter langvarig brug. Alle detaljer behandles omhyggeligt for at sikre holdbarhed og høj kvalitet. Det har også de enestående fordele ved delikat design, glat overflade, smukt udseende, avanceret teknologi, kompakt struktur, lang levetid, rustbestandighed, lav svigtfrekvens samt høje omkostningseffektive. Theblack bassin vandhane er meget rost af vores kunder over hele verden på grund af fremragende ydelse.


Hot Tags: hvid og sort håndvask vandhane, fabrikanter, leverandører, fabrik, krom, messing, bronze, dele, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like