Enkelt hul køkkenhane

Bedst sælgende køkkenhane med et greb, enkelt hul med farverigt rør -BY 81707 K-14 BY 81707 K-14 ejer en 360 graders drejelig tud, hvilket gør det meget praktisk til vask af køkkenvask . Det er også let at låse tuden på et fast sted. Af den måde, ekstra farve mulighed for vandhanerør er orange
Chat nu

Produktdetaljer

Produkt beskrivelse

Denne slags enkelthulskøkken er fremstillet af materiale af høj kvalitet med avanceret teknologi. Det ejer en 360 graders drejetud, hvilket gør det meget praktisk til vask af køkkenvask. Det er også let at låse tuden på et fast sted. Forresten, en ekstra farveindstilling til vandhanerør er orange, hvid og redfor kunder at vælge imellem. Med den overlegne overfladekrøm-efterbehandlingsmetode og det farverige fleksible drejningsrør kan denne enkelt hulhane køkkenhane mødes med mange dekorative stilarter. Hovedmaterialet i denne vandhane er messing af høj kvalitet undtagen zinklegeringshåndtaget. Vi lover kvalitetsgaranti er fem år. Det har også de fremtrædende egenskaber ved lang levetid, sofistikeret design, lav fejlfrekvens, korrosionsbestandighed, nem installation samt lang brugstid.


Tekniske detaljer

Produktnavn: Bedst sælgende køkkenhane med et greb, enkelt hul med farverigt rør

Type: køkkenhane

Installationstype: Dæk monteret

Oprindelsessted: Zhejiang, Kina

Modelnummer: BY 81707 K-14

Overfladebehandling: Forkromning

Antal greb: Enkelt greb

Kranmontering: Et hul

Vandhane: Messing

Stil: Samtid

Arbejdstemperatur: 0-80 grader

Håndtag: Zink Alloy

Testtryk: 0,6-0. 8 Mpa

Anvendelse: køkken

Ventilkernemateriale: Keramisk

Fleksibel slangestørrelse: 1 / 2 " Eller 3 / 8 "

Vandtryk: 0,1-0. 7 Mpa

Kvalitetsgaranti: 5 år

Størrelse

QQ截图20171120171201.jpg


Produktbilleder


BY81707K-14(2).jpg


BY81707K-14(3).jpg


BY81707K-14(4).jpg


BY81707K-14.jpg


Produktfordel


Rengøring med bred rækkevidde-Du kan dreje røret til enhver retning, så du kan rense dit køkken mere plads end traditionel vandhane.

Fleksibel slange- På grund af den fleksible rørslange kan du dreje den til enhver retning.

Fiksering / CurveNår du har brug for det, kan du vende det til ethvert sted; når du ikke har brug for det, skal du bare sætte det på den faste enhed.


Vores fabrik

image010.png


Taizhou BOYUAN Sanitary Ware Company er en erfaren vandhaneproducent i Kina. I øjeblikket eksporterer vi til hovedsageligt til europæiske lande og Sydamerika som Italien, Portugal, Spanien, Polen, Brasilien .........


Fordele i forhold til vores kinesiske konkurrent:

Perfekt krom finish. På hele det kinesiske fastland er der to steder med den bedste forkromning (VVS indleveret), den ene er Guangdong kaiping, den anden er Ningbo. Vi har langsigtet selskab med disse to steder.

Vi lægger vægt på at gøre de bedste vandhaner i Kina. vi bruger IKKE messingmateriale 54-55% som mange andre kinesiske fabrikker, fordi usikker skade forårsaget af dårlig kvalitet.

Derfor. vi don' vil ikke misforstå, når vi sammenligner priser med andre leverandører. Alle vores vandhaner er baseret på messingmateriale 59%, dobbelt krom finish uden rust i fem år.


Ære& Certifikat


7.jpg

8.jpg


Ofte stillede spørgsmål

1) Sp .: Kan du gøre som tilpasset design?

A: Ja, vi kan gøre designet i henhold til dine krav


2) Q: Hvad med installationen?

A: Bruger eksplosionsbolte til vaskehoved til installationen. Og hvis du leverer projektlayoutet og målingerne, tilbyder vi butikstegninger og leverer alle de nødvendige ting, så du ikke behøver at gider med at købe andre ekstra genstande. Og vores produkter behøver ikke svejsning, bare brug skruer.


Hvis du har andre spørgsmål, bedes du sende os en forespørgsel for flere detaljer. Tak. Ønsker virkelig, at vi har en chance for at samarbejde med dig.


Betalingsbetingelser

QQ截图20171117143215.jpg


Hot Tags: enkelt hul køkkenbånd, fabrikanter, leverandører, fabrik, krom, messing, bronze, dele, pris, til salg

Undersøgelse

You Might Also Like